Slovenski obraz Dove HairMinimising kampanje

Nadja Krajnc: "Z uporabo Dove HairMinimising izdelkov se počutim sveže cel dan, moja koža je nežnejša in dlačice mehkejše."

Promocijsko sporočilo, 16. 6. 2009
Slovenski obraz Dove HairMinimising kampanje - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

Novi antiperspirant dezodorant Dove HairMinimising

Prvi poletni dnevi so velikokrat vzrok, da ponovno posežemo po lahkotnejših oblačilih. Oblekice in majice brez rokavov postanejo nepogrešljivi del naše vsakdanje garderobe, ki zahteva posebno urejenost in skrb za naše telo. Prav takrat je britje ključnega pomena, predvsem v predelu pod pazduho.

Kaj pa, če bi se lahko poslovili od tega občutka pikanja med enim in drugim britjem?

Enkratna formula za zaščito proti potenju nove linije izdelkov Dove HairMinimising hrani in neguje občutljivo kožo pod pazduho od trenutka, ko jo prvič uporabite. Pro-Epil complex, s posebnimi naravnimi izvlečki v kombinaciji z ? vlažilne kreme, pa dodatno dlake pod pazduho nežno omehča.

Z vsakodnevno uporabo bo koža pod pazduho nežnejša, dlake pa bodo mehkejše, tanjše in manj vidne. Britje bo tako postalo enostavnejše. Nova linija izdelkov je na voljo v obliki spreja in roll-ona, vonjavi Wild Rose in Nature Fresh pa zagotavljata svežino in suh občutek 24 ur na dan. Zakorakajte z Dove svobodno poletnim avanturam naproti.

Fotografije promocijsko gradivo

Najbolj brano