Sivka, opojna in sveža

Zamislite si sredi poletja polja z vrstami grmičev s srebrnkastimi listi, žarečimi ljubko vijolično modrimi cvetovi na dolgih, gladkih stebelcih. Če greste z roko prek njih, boste sprostili dišavo, ki nosi v sebi resnično dušo Visoke Provanse.

Sivka, opojna in sveža - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

Opojen in svež vonj, topel kot poletno sonce. Prava sivka je ena sama, raste v Visoki Provansi na 800 m nadmorske višine.

Prava sivka, ki jo uporablja L'OCCITANE je izjemna rastlina z izjemnimi lastnostmi. Sprošča duha in izjemno blagodejno vpliva na kožo.

  • Z njo lahko odišavimo perilo – sivkine dišavne vrečke uporabimo v predalih in omarah.
  • Pomaga k boljšemu spancu – nekaj kapljic sivkinega eteričnega olja kanemo na robček, ki ga namestimo blizu vzglavnika, preden gremo spat.
  • Pomaga pri prebavi – pripravimo si napitek iz cvetov prave sivke.
  • Proti stresu – nekaj kapljic eteričnega olja prave sivke kanemo v gorilnik za eterična olja.
  • Priprava sproščajoče kopeli – v vodo za kopel vlijemo nekaj kapljic eteričnega olja prave sivke, ki ga prej zmešamo v kozarcu mleka saj eterično olje ni topno v vodi.
Toaletno vodico Organska Sivka100 ml

Z eteričnim oljem prave sivke A.O.C. iz Visoke Provanse.

Toaletna vodica z organskim certifikatom pričara zvezdnato nebo pod milim nebom, prežeto z vijoličnim odtenkom sivke, katere dišavni vetrič se meša s pomirjajočim vonjem divjih cvetlic. Sveža in sproščajoča mešanica obda telo z mehko tančico prefinjeno pudraste dišave.

Sproščujoč gel in kopel za prhanje, 500 ml

Nežna kopel z rastlinsko penečo osnovo iz jedra kokosovega oreha je obogatena z mešanico sproščujočih eteričnih olj sivke, čajevca in geranije, ki pomagajo odgnati vsakodnevni stres. Uživajte v aromatični kopeli in inhalirajte blagodejna eterična olja, ki jih s paro sprošča topla kopel. Doživite trenutke popolnega ugodja in sproščenosti.

Kopel pripravimo s 4 do 5 čajnimi žlicami (20ml) kopeli, ki jih vlijemo pod curek tople tekoče vode.

Najbolj brano