Sharon Stone na rdeči preprogi navdušila z mladostno pričesko in naravno sivimi lasmi

Igralka je na rdeči preprogi v Cannesu nosila klasično piksirano pričesko v blond in sivih odtenkih.

Sharon Stone na rdeči preprogi navdušila z mladostno pričesko in naravno sivimi lasmi - Foto: Profimedia

Sharon Stone se je na filmskem festivalu v Cannesu izkazala za eno najbolj trendovskih in priznanih zvezdnic. Zadnji nesporni dokaz je bila na nedavni francoski rdeči preprogi v obleki z dvojnim krilom italijanske znamke Dolce & Gabbana, ki je bila glavna protagonistka zaradi svojih ikoničnih kratkih las, enega najboljših navdihov za vse ženske, še posebej za tiste, ki so starejše od 60 let, ponosne na svoje sive lase in odločene, da z njimi zasijejo.

Preberite tudi: Roza videz Sharon Stone je igralko pomladil za vsaj 10 let. Videti je čudovita!

Sharon Stone nosila čudovito pomladno srajčno obleko, popolno za ženske nad 50 let

Igralka je tokrat nosila klasično pričesko garçonne ali pixie cut s kratkimi lasmi pri tilniku in daljšimi prameni spredaj, ki so uokvirjali njene obrazne poteze. Medtem ko se sivi lasje pogosto nosijo v naravnem stanju - kot sta to storili igralki Andie MacDowell in Helen Mirren v Cannesu leta 2021 - se je Sharon Stone odločila za nekoliko bolj umirjen videz, pri čemer je preostale lase v mokri pričeski (namočeni v gel za lase) potegnila nazaj, da ji je bilo videti obraz, sive lase na temenu pa je pustila na vidnem mestu.

Igralka zna najbolje izkoristiti svojo osnovno blond barvo in elegantno uporabiti učinek sivega prelivanja: senčenje blond barve s sivimi toni, ki je značilno za njeno hollywoodsko kariero.

Seveda je za vse dobre lase potrebna posebna nega. Po nasvetu koloristov je treba uporabiti šampon, balzam ali masko (ali serum) z vijoličnimi ali modrimi pigmenti, da preprečite porumenelost in okrepite lasišče. Barvo je mogoče uravnotežiti tudi v smeri hladnejšega, bolj nevtralnega tona.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: S katerim astrološkim znamenjem bi se morali ujemati na Tinderju, da bi (končno) našli ljubezen?

Priporočamo tudi: Anne Hathaway z bleščečim cvetličnim videzom v Cannnesu zasenčila številne zvezdnice z rdeče preproge

Najbolj brano