Prada, Elie Saab, Pucci, D&G

Kratke lepotne novice.

Prada, Elie Saab, Pucci, D&G - Foto: Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija www.londonfashionweek.co.uk

Ličila

Collier Strong za jesenske dni priporoča rdečo šminko. Dovoljeno vse od svetlih do temnih nians. Za oči pa predlaga zeleno-modre senčke. A pozor! Nikar ne mešajte teh dveh trendov skupaj.

Norija za filmom Somrak se še ni polegla. No, vsaj s stališča vampirjev. Poklonila se jim je tudi umetnica ličenja Lucia Pieroni na modni reviji Jonathana Saundersa. Manekenke so se prelevile v prelepe, seksi vampirke.

Marelični odtenki za oči so definitivno velik hit na milanskih modnih brveh. Videno: Pucci, Dolce & Gabbana, Gucci, Marni ter Fendi.

Orgija iz filma Zabriskie Point je bila navdih za videz manekenk na reviji oblikovalke Jil Sander. Razmršeni lasje, zadimljen pogled in gole ustnice.

Nohtki

Miuccia Prada si je zaželela umetnih, trdih, plastičnih nohtov na nogah svojih manekenk na modni reviji spomladansko-poletne kolekcije v Milanu.

Čipka pa je najnovejši trend pri dekoraciji nohtov na rokah. Videno na igralkah Blake Lively in Jennifer Lopez.

Dišave

Steven Klein je posnel reklamno kampanjo za Azzaro Pour Homme, kjer ima glavno vlogo latino zvezdnik Enrique Iglesias. Na fotografiji se ga oklepa dekle, čigar obraza ne razkrijejo.

Elie Saab bo skočila med proizvajalce parfumov. Modna hiša je podpisala desetletno pogodbo z Beauté Prestige International, delom podjetja Shiseido.

Najbolj brano