Pozabite na klasični paž, “torn bob” je pričeska s popolnim razmerjem nostalgije in svežine po pomladi

Ta šik pričeska iz devetdesetih je zaživela na pariškem tednu mode in nas je spodbudila, da si postrižemo lase na kratko, čisto kratko ...

Pozabite na klasični paž, “torn bob” je pričeska s popolnim  razmerjem nostalgije in svežine po pomladi - Foto: Profimedia

Pričeska je najhitrejša in najučinkovitejša preobrazba podobe in ob vrnitvi trendov devetdesetih in začetka 2000-ih ni presenetljivo, da lahko enako pričakujemo tudi pri laseh.

Nekje med pixie frizuro, kot jo je na pariškem tednu mode premierno predstavila igralka Daisy Ridley, in zelo kul klasično pričesko "Torn bob".

Pričeska "Torn bob" je dobila ime po nepozabnem videzu Natalie Imbruglie v videospotu Torn: neurejeni kratki lasje, še krajši zadaj in daljši okrog obraza, so nas osvojili v poznih devetdesetih letih, zdaj pa se vrača.

Brez ostrih rezov in poudarjenih potez je razmršen "Torn bob" enostavno oblikovati, zato izgleda odlično tako na ljudeh z ravnimi kot tudi kodrastimi lasmi. Glavni navdih za ta osvežujoč videz je poleg same Natalie Imbruglie ikonični videz Linde Evangeliste, zato če želite popolnoma spremeniti svojo pričesko, svojemu frizerju le pokažite fotografijo Lindine kratke blond pričeske.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Brezčasen ženski suknjič in hlače so bistvo italijanske elegance. To je vse, kar bomo nosili letošnje leto!

Priporočamo tudi: Če mini krila niso za vas, boste oboževali plisirano krilo, ki ga je nosila Letizia Ortiz

Najbolj brano