Odstranjevanje ličil: Demaq'Expert

Pozabite vse, kar ste mislili, da veste o odstranjevanju ličil . .

Odstranjevanje ličil: Demaq'Expert - Foto: Fotografija: promocijski material

Danes, ko tehnologija ličenja postaja vse bolj izpopolnjena s svojimi posebnimi teksturami, pigmenti in dolgotrajnimi učinki, izdelkom za odstranjevanje ličila ni namenjena tolikšna pozornost. Ti predvsem ostajajo dolgočasni del vsakdanje rutine kot že pred 50 leti: znani duet mleko + tonik, gel za izpiranje . .

Izdelki dajejo občutek ugodja pri nanašanju: originalne teksture na koži puščajo poseben občutek po nanosu in imajo formulo proti izsuševanju. Lep vonj in blaga ter ugodna tekstura, ki kože ne naredi mastne ali lepljive. Izdelki so primerni za odstranjevanje tudi najobstojnejših ličil brez izuševanja polti in resnično spoštujejo kožo, oči in ustnice. Ta toleranca je potrjena pod dermatološkim in oftalmološkim nadzorom.

V linija izdelkov Demaq’ Expert boste našli:

1. Mleko za odstranjevanje ličil “Lait cashmere”

Za ženske, ki menijo, da je voda pregroba za njihovo kožo in ki iščejo kar največjo učinkovitost in občutek ugodja.

Formula mleka je emulzija olja v vodi, stabilizirana z delovanjem novega kopolimera (ammonium polyacryloydimethryl taurate). Zaradi njegove strukture je formula obogatena z večjim številom topnih olj kot običajna (dvakrat več kot v običajnem mleku), kar zagotavlja kar največjo učinkovitost pri odstranjevanju ličil. (Približna cena: 6, 19 €)

2. Mleko in tonik 2 v 1 “Lait devient tonique”

Za ženske, ki iščejo sredstvo za odstranjevanje ličil z učinkovitostjo mleka in osvežilnim učinkom tonika v enem izdelku.

Mleko za čiščenje, ki se ob dotiku s kožo spremeni v neoporečni fluid in prozoren tonik. Zagotavljeno je izjemno hitro nanašanje, prav tako pa tudi velika učinkovitost. Pri nanašanju je tekstura gosta in kremasta, a z masažo sprošča vodo in olja, ki jih vsebuje. Ta olja so posebno izbrana zaradi njihove vloge pri odstranjevanju ličil. Idealno za vsako žensko, ki išče vseobsegajočo rutino čiščenja. (Približna cena: 6, 19 €)

3. Gel-krema za odstranjevanje ličil “Gel creme moussant”

Za ženske, ki iščejo moč čiščenja in svežino penečega gela, ki je hkrati učinkovit, tudi na predelu okoli oči in, ki ne izsušuje preveč.

Z močjo gela za čiščenje in učinkovitostjo mleka pri odstranjevanju ličil gel-krema linija združuje praktičnost in ugodje bogate in kremaste teksture, ki učinkovito čisti in deluje na prečiščevanje kože. Razvita je posebno za ženske, ki imajo rade izdelke za izpiranje s čarobnim učinkom raztapljanja ličil, tudi okrog oči. (Približna cena: 6, 19 €)

4. Eliksir za odstranjevanje dolgoobstojnih ličil “Elixir concentre”

Za ženske, ki uporabljajo obstojno ličilo in iščejo dokazano učinkovitost.

Izdelek za odstranjevanje obstojnega ličila Elixir Concentre je najmočnejše orožje za nežno odstranjevanje te vrste ličila. Njegova prozorna emulzija olja v vodi prenese zelo visoko koncentracijo olja za čiščenje, stabilizira pa ga sladkorni eter. Pri uporabi se olje pretvori v bel mlečni losjon, ki nežno odstranjuje vse sledove ličil in nečistoče s preprostim dodajanjem vode. Tekoča tekstura eliksira naredi kožo nežno kot svila.

(Približna cena: 6, 19 €)

5. Robčki za odstranjevanje ličil

Za tiste, ki iščejo neoporečne robčke za popolno odstranjevanje ličil brez izsuševanja.

Zelo učinkoviti robčki za odstranjevanje ličil so zelo priročni na potovanjih ali za tiste, ki preprosto želijo prihraniti čas; nežno čistijo, izpiranje ni obvezno. Koncentracija sredstev za odstranjevanje ličil je večja kot pri običajnih robčkih in eden je povsem dovolj za popolno očiščenje obraza in oči, tudi ko gre za vodoodporno ali obstojno ličilo. (Približna cena: 5, 49 €)

Fotografija: promocijski material

Najbolj brano