Odkrivanje resnične lepote z Dove 5 korakov nege

Sporočilo blagovne znamke Dove je že vrsto let resnična lepota. Vse smo vzljubile njihova sporočila, v katerih nastopajo običajne ženske, iz katerih žari ta samozavest in notranja lepota.

Promocijsko sporočilo, 27. 9. 2012
Odkrivanje resnične lepote z Dove 5 korakov nege

Skozi Dove program 5 korakov nege, ki smo ga pet mesecev spremljali v reviji Cosmopolitan in na spletu www.cosmopolitan.si, smo se naučili, kako z vsakodnevno nego kože doseči harmonijo med zunanjo in notranjo lepoto, kar posledično vodi do dviga samozavesti.

V prvem koraku smo obdelali čiščenje in nego obraza s toaletnim milom Dove, ki nežno odstranjuje ličila in nečistoče, a kože ne izsuši. V drugem koraku smo se osredotočili na nego in svežino pod pazduhami, saj čist in svež vonj nudi občutek svobode ter je ključen za odkrivanje lepote in ženstvenosti. Tretji korak je postregel s spoznanji o pomembnosti čiščenje telesa, ki ni le prhanje, temveč tudi vlaženje in razvajanje kože ter osvežitev in poživitev naših misli, da bi v četrtem programu Dove 5 korakov nege spregovorili o negi kože in o tem, kako ključni so trenutki, ki jih porabite za nego, za razvoj samozavesti in v končni fazi za spoznavanje samega sebe.

In zdaj je pred nami še sklepna, peta tema (in z njo peti Dove korak nege), to je nega rok.

Sodelujte v nagradni igri in osvojite privlačne nagrade. Prvim desetim izžrebankam bomo podarili čudovito zapestnico, narejeno z elementi Swarovski®. Osvojite lahko tudi paket proizvodov Dove, ki vam bo pomagal poudariti svojo resnično lepoto ter možnost nastopa v oglasu Dove v reviji Cosmopolitan.

Več na:

www.cosmopolitan.si

www.petkorakov.si

www. facebook.com/dove

Najbolj brano