Nega mastne in mešane kože

Mastna koža je eden najzahtevnejših tipov kože, ki jo v mladosti in tudi kasneje, ko se običajno že spremeni v mešani tip kože, ni lahko ohranjati lepo in svežo. Z izbranimi izdelki lahko odpravite tri temeljne problematike mastne in mešane kože in ji na naraven način zagotovite vrhunsko nego.

Promocijsko sporočilo, 20. 12. 2011
Nega mastne in mešane kože

Kozmetika Afrodita

predstavlja novo, inovativno formulo za nego mastne in mešane kože z nepravilnostmi. »Zmagovalno kombinacijo« predstavljajo 3 izdelki z učinkovito 3 Active formulo delovanja: 24h vlažilna krema, T-zone mattifying serum in  Hydra maska za mešano in mastno kožo.

Trojno delovanje – na naraven način:

  • matira polt in ponuja takojšnjo rešitev za problem kritične »T-cone«,
  • globinsko in dolgotrajno intenzivno vlaži,
  • vzpostavlja naravno ravnovesje maščob in vlage.

Izdelki linije Oil Control vsebujejo do 96% sestavin naravnega izvora. Vsi izdelki so 100% nekomedogeni, brez parabenov, silikonov, parafina, brez vazeline in sintetičnih dišav. Odišavljeni so z naravnimi eteričnimi olji.  Dermatološko je dokazano, da koža izdelke dobro prenaša.

Je moja koža mastna ali mešana?

Mešana koža je sestavljena iz mastne in suhe kože. Predeli mastne kože so v obliki črke T na čelu, nosu in bradi. Na preostalih delih obraza in na vratu je koža suha, lahko se celo lušči.

Tako za prvi, kot drugi tip kože so značilne vidne nepravilnosti kože, kot so zamašene pore, mozolji ali ogrci. Še posebej moteč pa je neprijeten mastni sijaj kože na kritičnih predelih, na tako imenovanem T-predelu.

Vse to je posledica čezmernega delovanja žlez lojnic ter povečano izločanje sebuma, ki ga lahko sprožijo tako notranji dejavniki (delovanje hormonov, nosečnost, dednost, stres, psihično počutje) kot zunanji dejavniki (sonce, nega z neprimernimi izdelki, zdravila).

Takšna koža ima sicer kar nekaj posebnosti. Počasneje se stara, dlje časa ohranja mladosten videz, je pa izjemno zahtevna, kar se tiče nege. Koža te vrste torej potrebuje specialne kozmetične izdelke, s pomočjo katerih najde svoje ravnotežje.

Rezultat vsakodnevne nege z izdelki Oil Control Kozmetike Afrodita je čista, sveža in enakomerna polt brez mastnega sijaja. Koža je intenzivno navlažena, opazno bolj gladka, vitalna in žametno mehka. Vaš obraz izžareva naravno svežino, ki traja skozi ves dan.

Najbolj brano