Najprej Hailey, zdaj Miranda Kerr: to je zagotovo najbolj priljubljena barva las te zime

Manekenka ima subtilno novo barvo las z retro poudarki, ki spominjajo na trendovsko pričesko iz 90. let.

Najprej Hailey, zdaj Miranda Kerr: to je zagotovo najbolj priljubljena barva las te zime - Foto: Profimedia

Miranda Kerr je v Los Angelesu povzročila senzacijo med slovesnostjo "InStyle Awards 2021". 38-letna supermanekenka, oblečena v oprijeto, bleščečo črno obleko znamke Dolce & Gabbana, je pokazala novo pričesko in osupljivo spremembo barve las.

Medtem ko je nekaj dni pred tem še imela svoje temno rjave lase, se je avstralska manekenka tisti večer odločila za novo podobo las: dvobarvno barvanje po navdihu 90-ih. Pred obraz sta ji padla dva svetleča blond pramena, ki sta z ostalimi lasmi delovala kontrastno. Zdi se, da je Miranda Kerr postopoma prešla na to barvanje in postopoma posvetlila svoje pramene, da bi dosegla ta nov videz, ki elegantno osvetli njen obraz.

Ne spreglejte:

Kako sprejeti dvobarvno barvanje?

Bella Hadid, Dua Lipa, Kylie Jenner, Hailey Bieber ali Beyonce so vse poskusile to barvanje, ki prinese retro pridih najpreprostejšim frizuram. Idealen za preizkušanje nove barve brez prevelikega tveganja, je ta videz dober kompromis za nežno spremembo pričeske.

Samo nosite dva svetlejša pramena na sprednji strani obraza. Barva mora ustvariti domnevno razmejitev s preostalimi lasmi. Odločite se lahko za beljene pramene ali bolj drzne barve s svetlimi ali temnimi odtenki. Glavna stvar je, da svetla barva jasno nasprotuje preostalim temnim lasem.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Kako nositi najbolj drzne modne jopice te sezone

Priporočamo tudi: To je nepričakovana barvna kombinacija te sezone, ki je vedno veljala za nepriljubljeno

Najbolj brano