Lepotno: Pariz, Chanel, modra

Kratke lepotne novice.

Lepotno: Pariz, Chanel, modra - Foto: Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija Imaxtree

Lepotne smernice za jesen

Kratko poročilo iz Pariza. Čeprav je bil punk glavna tema pri Lavinu, pa se je umetnica ličenja Pat McGrath odločila za naraven videz. Kanček ličila je nanesla na ličnice, ter v kotičke oči. Vse skupaj je zaključila s poglavitnim punk detajlom: rdečo šminko.

Pri Nini Ricci so se odločili za zelo moderen gotski stil. Vendar pa niso pretiravali z jakostjo barve. Poudarek je na očeh, na katere so nanesli malo črne barve. Pri Valentinu so oči vseeno malo bolj črne, a vseeno ne premočno namazane. Ustnice so v naravni barvi.

Trend osemdesetih se vrača. Zlati, svetleči, bronasti toni so prevladovali pri Chloé. Lasje? Valoviti. Čeprav vsi poudarjajo oči, pa so se pri modni hiši Yves Saint Laurent odločili drugače. Center obraza so ustnice, katere krasi kričeče rdeča barva.

Britanka Stell McCartney in znamka Balmain sta za jesenske dni pristaša naravnega videza. Obraz naj diha, nanj nanesimo zelo malo ličil. Za piko na i so na trepalnice nanesli rjavo maskaro, ki bo verjetno postala kos, ki ne bo smel manjkati v ženski kozmetični torbici. Pri Balmainu so rjavo zamenjali s črno, ter na veko narisali tanko črno črto.

Lasje so tudi tokrat spuščeni, speti v konjski rep, a glavno vodilo je, da se jih umakne z obraza. Vedno bolj pa se vrača stil osemdesetih in pričeske tistega časa.

Chanelova torbica

Chanel za prihajajočo jesen predstavlja zelo zanimive torbe, katere čuvajo vaše stvari. V njih lahko pospravite manjšo torbico, šminko, iPod, sončna očala ter nepogrešljiv Chanelov parfum.

Moderne in transparentne, bolj ali manj praktične, nove torbe so namenjene jesenskemu oziroma zimskemu letnemu času, saj ščitijo vaše stvari pred dežjem in vlago. Lahko ste prepričane, da ta inovativni ter šarmantni dodatek modne hiše Chanel ne bo ostal neopažen.

Lak za nohte

Vas zanima, katera barva laka za nohte je trenutno najbolj vroča? Po pogledu na nohtke zvezdnic, je ta hip številka ena modra, v vseh odtenkih. Za modrino so se odločile Agness Deyn, Rihanna, Lauren Conrad ter Nicole Scherzinger.

Najbolj brano