Lepotno: Emily, Kate, nohtki in dišave

Kratke lepotne novice.

Lepotno: Emily, Kate, nohtki in dišave - Foto: Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija www.guessbymarciano.it, Fotografija www.opi.com

Reklamne kampanje

Manekenka Emily DiDonato je postala novo lice kozmetične znamke Maybelline New York. Osemnajstletno Newyorčanko smo že lahko občudovali v kampanji modne znamke Guess by Marciano.

Lancôme ne bo zamenjal Kate Winslet. Igralko, ki je že dve leti zaščitno lice parfuma Trésor, bodo uporabili še za kozmetične preparate. Kampanja, ki bo luč sveta zagledala julija, bo vsebovala kozmetiko za nego kože Rénergie skin care ter ličila L’Absolu Rouge.

Nohtki v stilu

Znamka lakov za nohte O.P.I. je objavila sodelovanje s Paige Premium Denim. Skupaj bodo ustvarili odtenke barv lakov, katerimi se bodo ujemali z vašimi najljubšimi kavbojkami. Barvna paleta se razprostira od sončnih oranžnih do toplih rjavih tonov.

Ne smemo pa mimo še enega trenda glede barve vaših nohtkov. Pozabite na rdečo in črno, naj bodo vaši nohtki snežno beli.

Pevka Natasha Bedingfield je pred časom razkazovala svoj bleščeč zaročni prstan, opazili pa smo tudi ledeno bele nohte, ravno tako pa so dekleta s priljubljene nadaljevanke Gossip Girl poskrbela za dodatno promocijo tega najnovejšega trenda.

Svet dišav

Cacharel bo izdal parfum Scarlett, poimenovanega po prelepi igralki Scarlett Johansson ter nepozabni Scarlett O'Hara iz filmske klasike V vrtincu.

Septembra prihaja nova Armanijeva dišava. Idole d´Armani bo v počastitev Armanijevi ženski. Parfum bo značilno cvetlični. V zgornjih notah bomo našli sicilijanske klementine in indijski ingver, v srcu pa žafran, egipčanski jasmin, vrtnice in pačuli.

Donna Karan predstavlja vonj, ki prihaja v srebrnemu jabolku, sočnih not, kombiniranih z aromo jabolka v kombinaciji z eksotičnim cvetjem in čutnimi lesnimi akordi. Be Delicious Key Chain vključuje arome ameriškega jabolka, kumaric, grenivke, magnolije, šmarnic, vijolic, sandalovine ter nežnih vonjav kože in svetlega lesa. Svež vonj je predstavnik mesta New York. Veliko jabolko je namreč glavni navdih za izdelavo tega parfuma.

Najbolj brano