Lepotni utrinki iz Londona

Po New Yorku, kaj so nam pripravili umetniki ličenja v Londonu za spomladanske mesece?

Lepotni utrinki iz Londona - Foto: Fotografija imaxtree

Pomnite, kakšna je vaša koža prvi dan na počitnicah? Žareča, zdrava polt, lasje ujeti pod trak, so bili zaščitni znak Margaret Howell.

Kombinacija mornarsko modrega in zelenega črtala za oči, košata pričeska, skupaj speta z razkošno pentljo, naredi Luella dekle ženstveno, ljubko in ostro.

Dekle Jeremyja Scotta je rockerka, ki se je srečala z družino Kremenčkovi. Manekenke, med katerimi smo opazili Daisy Lowe in Pixie Geldof, so nosile konjski rep, zapet visoko, z dodanimi umetnimi kostmi. Oči so se svetlikale v vijolični ali rdeči barvi. Videz primeren za vroče poletne noči. Nohtki: črni.

Nohti manekenk na modni reviji oblikovalke Louise Goldin so bili obarvani v modernem greige odtenku. Poudarek na ličnicah in barvi kože, ki spominjajo na vroče, poletne dni. Ujemanje barv nohtov in kože.

Temna stran je vodilo oblikovalca Jonathana Saudersa, Burberry prisega na preverjeno barvo svojega ikonskega kosa - trenčkota, Christopher Kane pa je tako kot Betsey Johnson spremenil dobro dekle v slabo.

Sestri Miller (Twenty8Twelve) prisegata na srečanje šika in bohemskega videza, Pringle of Scotland pa na športno dekle.

Pet ključnih trendov, ki smo jih videli na londonskem tednu mode:

  • naravna polt
  • "neoprani" lasje (oljnati videz je nov moker videz)
  • naglavna krona
  • nepoudarjene obrvi (če smo pozimi prisegale na goste obrvi, tokrat nadočesno okrasje uredimo, a še dodatno ne poudarjamo)
  • električen sij kože (videno: Roksana Ilincic)

Najbolj brano