Lepota telesa in našega planeta

Z uporabo organske kozmetike skrbite za lepoto svojega telesa in naš planet.

Lepota telesa in našega planeta - Foto: Fotografija promocijsko gradivo

Prepričani smo, da je zahteva po organskosti eden izmed ključev za prihodnost našega planeta. Organska kozmetika je v razcvetu in ljudje se vedno bolj nagibamo k tistemu, kar je dobro tako za naravo kot za ljudi. Ko uporabljate certificirano organsko kozmetiko, negujete svoje telo z lepotilno-negovalnimi izdelki, ki so kakovostni in učinkoviti, hkrati pa prijazni do vas in do okolja.

Elle.si priporoča

Izdelki Melvita ne vsebujejo parabenov, sintetičnih dišav ali barvil, izdelkov petrokemičnega izvora, parafina in silikona. Sestavljajo jih številni naravni izvlečki, katerih učinkovitost je bila dokazana s preizkusi v dermatoloških laboratorijih. Vaše telo bodo negovali povsem naravno, ko jih boste uporabljali, pa boste uživali ob gladkih teksturah ter omamnih, a naravnih in nevsiljivih dišavah teh izdelkov.

Z uporabo njihovih izdelkov boste pomembno prispevali tudi k varovanju okolja in ohranjanju našega čudovitega planeta, saj so zavezani k zaščiti okolja, tako pri proizvodnji svojih izdelkov, kot tudi pri njihovi uporabi: Melvitini izdelki vsebujejo več kot 600 različnih naravnih sestavin iz vsega sveta, večinoma pridobljenih z organskim poljedelstvom, kar prispeva k ohranjanju biološke raznolikosti.

Rastline, uporabljene v njihovih izdelkih, so požete in nabrane tako, da to ne vpliva negativno na okolje. Ne uporabljajo ogroženih rastlinskih vrst ter ne spodbujajo krčenja gozdov in škodljivega izkoriščanja naravnih virov.

Pri proizvodnji uporabljajo najboljše in najvarnejše sisteme ravnanja z odpadnimi vodami ter izdelkov ne preizkušajo na živalih. Embalaža izdelkov se seveda lahko reciklira.

Prispevajte k lepoti našega planeta tudi vi, pa ne samo na ta dan … Naj skrb za okolje postane vaš način življenja. Naj postane vaša vrednota.

Obiščite njihove trgovine v Ljubljani, Mariboru ali na njihovi spletni strani. Nam so bili všeč!

Najbolj brano