Kris Jenner pokazala novo bob pričesko s frufrujem v napovedniku za drugo sezono 'The Kardashians'

Poslovila se je od svoje značilne pixie pričeske...

Kris Jenner pokazala novo bob pričesko s frufrujem v napovedniku za drugo sezono 'The Kardashians' - Foto: Profimedia

Kot pravi stari dobri pregovor: hudič dela veliko, a Kris Jenner dela še več. In tudi po približno 15 letih v poslu ta rek še vedno velja za priljubljeno mamo.

Ne le da je v igri z množico blagovnih znamk, ki jih upravlja, ampak tudi nadaljuje ikonično resničnostno televizijsko zapuščino svoje družine (R.I.P. Keeping Up With The Kardashians) z drugo sezono oddaje The Kardashians na Hulu.

Poleg tega, da nam ponuja vpogled v prihajajočo dramo, je v predogledu druge sezone Kris predstavila povsem nov videz las. In ko smo že mislili, da njenega sloga TikTok Matrix ni mogoče preseči...

Tokrat je Kris zamenjala svojo klasično pixie pričesko za nekoliko daljšo pričesko.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Preberite tudi: Kris Jenner na Siciliji čudovita v osupljivi poletni obleki, popolni za ženske nad 60 let

Kris Jenner na Met Gala posnemala ikoničen videz Jackie Kennedy in pokazala novo, mladostno pričesko za ženske nad 60 let

Kot lahko vidimo, je Kris svojo kratko, slojevito pričesko razvila v bob s kančkom frufruja. Oboje je bilo oblikovano ravno.

A niso nam všeč samo Krisini lasje, saj če ste pozorni oboževalci Kar-Jenner, ste v videoposnetku opazili tudi Khloeino poletno pričesko, XXL kodre morske deklice.

Na koncu videoposnetka lahko slišimo Kim, ki pravi: "Nimaš pojma, kako ikonična je ta frizura. Čeprav nismo povsem prepričani, o čem govori, si razlagamo, da gre za referenco na Kris Jenner.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Dieta z jabolki odpravi 5 kg na teden brez lakote: Prepišite jedilnik za fit linijo!

Priporočamo tudi: Koža okoli oči se hitreje stara, če ne upoštevate teh pravil: Napake, zaradi katerih se gube pojavljajo že v 30.

Najbolj brano