Julia Roberts se je poslovila od svoje značilne rdeče barve las in se odločila za barvo, ki jo je nosila pred leti

19. 6. 2024
Julia Roberts spremenila svojo pričesko in se odločila za blond barvo. (foto: Profimedia)
Profimedia

Njen frizer pa je delil najboljše nasvete o blond barvi.

Julia Roberts je morda ena najbolj znanih rdečelask, vendar je svojo značilno barvo zamenjala za svetlo blond barvo. Na novih fotografijah, ki jih je objavila njena koloristka Kadi Lee, je mogoče videti oskarjevko z novo barvo las ob boku njenega najboljšega prijatelja Georgea Clooneyja. Nova barva, ki je po besedah Leejeve pomenila 'drastično' spremembo, vključuje večdimenzionalno mešanico blond barve s svetlejšimi odtenki okoli obraza in temnimi koreninami. Medtem ko je za barvo poskrbela Lee, je za obliko pričeske in striženje poskrbel igralkin frizer Serge Normant.

Ne spreglejte:

Lee je na Instagramu opisala postopek in omenila, da je bila Robertsova blondinka že pred sedmimi leti. Ponudila je nekaj nasvetov za vse, ki upajo na veliko spremembo, pri čemer je poudarila potrpežljivost in osredotočenost na zdravje las pri vseh postopkih, ki jih sprememba morda zahteva. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Highbrow Hippie (@highbrowhippie)

"Nazaj na BLOND za najlepšo damo @JuliaRoberts ✨," je Lee napisala ob vrtiljaku. "Pri drastičnih spremembah barve, v tem primeru iz rdeče v blond, je moj pristop vedno enak - počasen in metodičen, pri čemer moram v prvi vrsti ohraniti zdravje in celovitost las."

"Pred kratkim sem naletela na napis izpred sedmih let, ko sem podobno spremembo opravila za Julio, in skladnost me je nasmejala. Napis se je glasil takole:...," je nadaljevala. "Drastične spremembe barve so lahko za kolorista precej stresne, vendar sem z leti razvila umirjen in metodičen pristop, ki mi (sčasoma) omogoči naraven in realističen rezultat, ki ga potrebujem, hkrati pa ohranja lase močne in zdrave (kar je najpomembnejše!)."

Največji nasvet - barvajte nežno, v več tretmajih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Serge Normant (@sergenormant)

"Hvala @JuliaRoberts za dolgoletno zaupanje! Ti lasje so najboljše platno, ti si najboljša muza in zelo sem srečna, da sem del tvoje ekipe," je zaključila Lee.

Na fotografijah, na katerih je debitirala svojo novo pričesko, nosi črno obleko z napihnjenimi rokavi in globokim V izrezom, pozira pa tudi ob boku  Georga Clooneya. Po poročanju agencije Associated Press sta zvezdnika z dogodkom v Los Angelesu zbrala 30 milijonov dolarjev za Bidnovo kampanjo za ponovno izvolitev. 

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Osebe s sivo avro je skoraj nemogoče pozabiti: Zaradi ene lastnosti pustijo pečat v življenju vseh, ki jih poznajo

Priporočamo tudi: Čaj, ki ga pijejo Kitajke, ponuja številne prednosti: Spodbuja prebavo, deluje kot diuretik, zaradi enega razloga pa velja tudi za eliksir mladosti

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan