Hčerka Monice Bellucci je na las podobna svoji mami: Deva Cassel s to fotografijo osupnila modni svet

30. 9. 2022
Hčerka Monice Bellucci je na las podobna svoji mami: Deva Cassel s to fotografijo osupnila modni svet (foto: Profimedia)
Profimedia


Deva Cassel, hčerka Monice Bellucci in Vincenta Cassela, je na las podobna svoji materi! Dokaz je na teh fotografijah.

Monica Bellucci je pri 57 letih ena najlepših igralk, ki se še vedno sprehajajo po rdečih preprogah po vsem svetu. Pred kratkim je na beneškem filmskem festivalu predstavila film Siccità. Ponovno je osupnila javnost in fotografe, saj je bila v črni obleki Dolce & Gabbana in s Cartierjevim nakitom videti božansko. Če o nečem ni dvoma, je to, da je njena hčerka Deva, ki se je rodila v zvezi z Vincentom Casselom, prav tako očarljiva kot ona! Igralca, ki sta se ločila leta 2013, sta si od takrat na novo zgradila življenje. Italijanka je že dve leti v zvezi s sodobnim umetnikom Nicolasom Lefebvrom. Njen nekdanji mož je še vedno zelo zaljubljen v Tino Kunakey, s katero se je poročil. Skupaj imata hčerko Amazonie.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacopo Olmo (@theinsaneballer17)

Presenetljiva podobnost med Monico Bellucci in njeno hčerko Devo Cassel

Deva Cassel je pri 18 letih popolna podoba svoje matere. Na svojem Instagramu pogosto objavlja svoje fotografije. Fotografiranje, modne revije ... Mlada ženska je sijoča in njena podobnost z igralko je nesporna. Ob strani je celo videti, kot da Monica Bellucci pozira s svojo mlajšo različico, tako podobni sta si! Dokaz je ta nova fotografija Deve Cassel, ki jo je posnel Jacopo Olmo.

Ta novi posnetek je navdušil sledilce fotografa, mlada ženska pa ga je hitro delila na svojem računu na Instagramu. Hčerka Monice Bellucci na svojih družabnih omrežjih ne objavlja veliko. Vendar pa ob vsaki sliki vsi poudarjajo njuno neverjetno podobnost.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Oblikovalka Nensi Dojaka nas je navdušila s svojo kolekcijo na tednu mode v Londonu

Pripročamo tudi: Kako Kendall Jenner to sezono nosi najbolj priljubljen jesenski kos vsakega leta?