Do trendne poletno sproščene pričeske

Z NOVIM REMINGTON SUŠILNIKOM SPIN CURL

Do trendne poletno sproščene pričeske

Elle in Remington vas vabita, da se pridružite veliki nagradni igri Spin Curl in z malo sreče odpotujete za vikend. A pozor! . . Srečnica ne bo odpotovala kar kamor koli, . . odpotovala bo v Pariz! Kaj to pomeni, vam pravim Elle fenicam seveda ni potrebno dodatno pojasnjevati.

POLETNI TRENDI

Vsako leto se s poletjem na modno prizorišče vračajo sproščeni, mladostni in svobodni videzi, pri katerih glavno vlogo igra pričeska.

Mehki kodri naravnega videza s pridihom morske razigranosti, ki so že nekaj let zaščitni znak modnih navdušenk na znamenitem Glasbury poletnem festivalu, so oblikovalce tako prevzeli, da smo jih občudovali na vseh večjih modnih revijah v Milanu, Parizu in New Yorku.

Skuštrane poletne valove boste to poletje brez krtač, navijalk in posebnega truda čisto same ustvarile v domači kopalnici. Vse, kar potrebujete, je nov, revolucionarni sušilnik za lase Spin Remington Curl.

  • Delno posušene pramene las preprosto vstavite v Spin Curl nastavek, ta ustvari zračni tok, ki zavrti lase. Rezultat so sproščeni, rahli kodri, brez vozlanja ali štrlenja.

KAKO SODELOVATI V NAGRADNI IGRI

Za nagradno igro se lahko prijavite tako, da nam po pošti (Elle, Vošnjakova 3, 1000 Ljubljana) ali v elektronski obliki (foto@elle.si) do 4. 5. 2009 pošljete fotografijo in v nekaj stavkih opišete svojo idealno poletno pričesko.

PREOBRAZBA ZA 5 NAJBOLJŠIH

Med prispelimi prijavami bomo izbrali pet najboljših in jih nagradili s preobrazbo v frizerskem salonu Spin Curl.

Zmagovalka pa bo ob vsem za vikend odpotovala še v modno prestolnico Pariz. Preobrazbo in zabavo po njej bomo bo objavili v julijski številki Elle in na spletni strani www.elle.si.

. . in še osebna izkušnja

Zvečer se s prijateljicami odpravljam na koncert, pravzaprav gremo plesat, in tega se že močno veselim. Dogodek želim začiniti še z novo pričesko. Odkar pomnim, so moji lasje povsem ravni in misel, da bi mojo glavo lahko krasili naravni, mehki kodri, ne da bi obiskala frizerja, me navdušuje. S sušilnikom Spin Curl lase posušim, namestim nastavek in hitro ter preprosto ustvarim zvitke. Pustim jih, da se ohladijo, medtem se naličim. Narahlo jih razčešem s prsti in pričeska je popolna. Popoln je bil tudi večer.

Petra Windschnurer, modna in lepotna urednica

Najbolj brano