Bvlgari predstavlja dišavo - Omnia Coral

Esenca barvitih žlahtnih kamnov, ujeta v nov vonj, ki obuja sončne dni, jasno nebo in dehteče barve poletja. Predstavlja se Omnia Coral – nova ženska dišava hiše Bvlgari. Sijaj in vitalnost rdečih koral, obujena v življenje v tej unikatni cvetlično-sadni toaletni vodici, sta namenjeni mladi ženski, ki je pripravljena objeti najživahnejši čas leta.

Promocijsko sporočilo, 15. 5. 2012
Bvlgari predstavlja dišavo - Omnia Coral - Foto: Arhiv proizvajalca

Sijaj in vitalnost rdečih koral

Korala, edinstven naravni zaklad, že dolgo prispeva svojo bogato barvo Bvlgarijevemu univerzumu. Skupaj z različnimi žlahtnimi kamni nudi korala neizčrpno kolekcijo barvnih tonov, oblik in učinkov. 

Neskončno število kombinacij kot neskončno število ploskev brušenih draguljev; to je Omnia Coral: naravna in vabljiva; združuje dišeč sijaj cvetličnih not s svežino sočnih sadežev.

"Navdihnila me je plemenita in redka rdeča korala," spet in spet poudarja mojster parfumar Alberto Morillas. "Predstavljal sem si čuten, naraven vonj, ki obdaja hibiskusovo cvetlico skupaj z obiljem vznemirljivih sočnih sadežev."

Poletni vonj – bleščeč in barvit kot korala; tekoč kot voda, v kateri živi, zračen kot vonj razvijajočih se cvetov in zorečih sadežev.

Od sijaja bergamota in goji jagod – unikatno privlačnih arom, ki spominjajo na slastno rdeče jagodičje – se njihovo sozvočje v nežnih niansah svetlo oranžnih cvetnih listov hibiskusa združi v vonjavi Omnia Coral. To cvetlično srce, sončno in sofisticirano, je podprto s svežino lokvanja, ki nudi pridih vodne lahkotnosti.  Granatno jabolko nežno vodi do končnih sadnih not, ki se spojijo z eleganno globino cedre in toplino mošusa.

Bogato barvito doživetje, ki boža naše čute: bleščeča dragocena vonjava, katere lepota je poudarjena šele na koži.

Vitalnost ter veselje do življenja , valovite oblike in svetlikajoče se nianse koral poosebljajo v steklenički dišave Omnia Coral živahnost ter sveže barve idelanega poletnega dne.

Omnia Coral je na voljo v 25ml, 40ml in 65ml embalaži, skupaj s svetlikajočim se  mlekom za telo (100ml) in nežnim pilingom za telo (100 ml).

Vonji draguljev

Omnia Coral je zadnje presenečenje iz kolekcije "Omnia Collection", kreativne kolekcije dišav, ki so dobile navdih v barvnih kombinacijah Bvlgarijevih žlahtnih kamnov.

Od čistosti kristala do plemenite elegance ametista ter živahne vitalnosti korale, so dišave Omnia Crystalline, Omnia Améthyste in Omnia Coral kot bleščeči okraski, kapljice svetlobe na koži.

Sveže, cvetlične toaletne vodice – s podpisom mojstra parfumerja Alberta Morillasa – so poklon bogastvu in raznoličnosti narave, so srečanje barvitih draguljev ter mističnih cvetlic.

V treh dišavah, poosebljenih v modernih vodnih nimfah, se moč barve spoji z eleganco najbolj ekskluzivnih cvetličnih sozvočjih; njihova telesa nežno zdrsnejo skozi prosojno vodo v prijazen svet cvetlic, lokvanjev in barvnih  cvetov.

Najbolj brano