Alberta Ferretti, Burberry, Calvin Klein, L'Oréal

Kratke lepotne novice.

Alberta Ferretti, Burberry, Calvin Klein, L'Oréal - Foto: Fotografija promocijsko gradivo, Fotografija Mert & Marcus

Moderna, sofisticirana, ženstvena, čustvena ženska, z lastnim stilom in močno identiteto. Vse to je ženska Alberte Ferretti, ujeta v stekleničko. V vsebini se skriva svežina frezije, rožnatega popra in sicilijanskega bergamota, lilije s Casablance ter pačulija in zlatega jantarja. Obraz hišnega vonja je legendarna Claudia Schiffer, reklamno kampanjo pa je posnel dvojec Mert & Marcus.

Burberry bo julija 2010 predstavil kolekcijo ličil, znamka spodnjega perila Agent Provocateur pa se dogovarja za večletni posel za proizvodnjo njihove lastne dišave.

Karl Lindman je nov obraz kampanje za parfum Calvina Kleina Eternity. Družbo mu bo delala prekrasna Doutzen Kroes.

Omejena izdaja parfuma Thierryja Muglerja (Angel Collector Superstar Eau de Parfum) v osrčju stekleničke vsebuje kristalčke Swarovski. Takih pakiranj je zgolj sto, vsak kos pa stane tri tisoč dolarjev.

Rimmel London je prejšnji teden objavil sodelovanje z manekenkama Georgio May Jagger in Coco Rocha, ampak to ne bosta edini predstavnici angleške kozmetične hiše. K sodelovanju želijo povabiti še tri etnične lepotice. Tako se bo lahko več deklet poistovetilo s predstavnicami omenjene kozmetike.

L'Oréal Paris je dobil svojo zvezdo. Ob stoti obletnici francoske znamke in prav tako dolgo trajajočem sodelovanju s Hollywoodom, so jim v to čast podarili zvezdo. Na razkritju pa niso manjkale L'Oréalove lepotičke Eva Longoria-Parker, Andie MacDowell in Kate del Castillo.

Zanimivo: Nove študije so pokazale, da imajo mame in hčerke neverjetno podoben proces staranja kože. Tako lahko enostavno preverite pri materi, kdaj vas bodo napadle prve gubice.

Najbolj brano