Nov modni trend: Obročki za figo (izbrali smo nekaj najlepših)

Vsaka kdaj potrebuje dan, da spusti lase 'na off' in jih brez slabe vesti spne v razmršeno figo na vrhu glave. In če ste takšno pričesko do zdaj potihem skrivali, jo prihodnjič lahko ponosno postavite na ogled!

Lepota, 3. 5. 2018
Nov modni trend: Obročki za figo (izbrali smo nekaj najlepših) - Foto: Instagram.com/@Chloe&Isabel

Svet nori za lepotnim trendom, ki ga v angleščini imenujejo 'buncuff'. 

'Buncuff' je izraz, ki si ga je najverjetneje izmislila kakšna obupana modna navdušenka, ki ni zdržala vsakodnevnega, več tednov trajajočega tempa 'las na mestu' in za to smo ji lahko še kako hvaležne!

Skuštrano figico je iz tuš kabin in telovadnih dvoran namreč ponesla med modne navdušenke širom sveta, ki s kovinskimi lasnimi dodatki zdaj razkazujejo na modnih straneh revij. Lasje počivajo, pa še dobro izgledajo ... To je lepotni trend, ki ima smisel!

 

In the #navy this #sundaybunday! #NoMoreHairDonts #tassels #trend

A post shared by Chloe and Isabel (@chloeandisabel) on

Popolna za pomlad in njene vremenske posebnosti!

In še preden se lotimo temeljitega pregleda vsega tistega, kar ponujajo trgovci, smo v lepotni enciklopediji raziskale, zakaj bi ta lepotni trend moral osvojiti tudi vas

Prvič zato, ker tudi spomladi dež in vlaga ne bosta izgubila svojega mesta. In drugič, ker 'skuštrano' in 'prilepljeno na obraz' ni ravno vaš slog. Svoje lase sedaj lahko ukrotite z elegantnim obročkom, ki poleg vsega še odlično izgleda.

Izbrale smo nekaj načinov, kako nositi skuštrano figico in obročke:

1. Kristali tudi v laseh

Pri podjetju FreePeople so mojstri ustvarjanja novih trendov in tudi tega seveda niso zgrešili. Tiste, ki boste 'buncuffe' poiskale na spletu brez dvoma ne boste zgrešile njihovih kultnih kovinskih obročkov z raznimi kristali.

2. Cvetlično

Neopazen ni ostal niti njihov lasni dodatek, za katerega so navdih iskali pri puščavski roži. Netipični cvetlični vzorec, ki je pravzaprav popoln za pomlad. 

 

#LazyHair turned chic with @freepeople and the Desert Flower #BunCuff!

A post shared by Kitsch (@mykitsch) on

3. Za svobodne po duši ...

Jen Atkin, priznana frizerska stilistka, ki je med drugim odgovorna tudi za lase slavne Khloe Kardashian, je v sodelovanju s podjetjem Chloe and Isabel predstavila serijo lastnih dodatkov, med drugim tudi lasni obroček v obliki peresa, ki je v trenutku osvojil vse svobodne po duši.

Navdih so številne našle v spodnji fotografiji, ki je na Instagramu tudi ena med najpogosteje deljenimi. No, saj se razume zakaj, kajne? 

4. Trend iz rdeče preproge

Pred fotografskimi bliskavicami smo z 'obročkom' ujele tudi igralko Kate Maro, zvezdnico serije Hiša iz kart. 

5. Čista bojevnica

Zakaj bi imeli eno, če imate lahko dve? Če smo lani norele za 'dvema figicama' in pričesko 'Miki Miške', jo letos nadgrajujemo s kovinskimi obročki.

 

Upgrade your out-of-this-world space buns with our burgundy tassel bun cuff! @pacificopaljewelry #jenatkinhair #chloeandisabel #nomorehairdonts #buncuff

A post shared by Jewelry Inspiration ⤴️ (@pacificopaljewelry) on

 

Our #hotd proves that (sometimes) two buns are better than one! @jenatkinhair #chloeandisabel #NoMoreHairDonts

A post shared by Chloe and Isabel (@chloeandisabel) on


Fotografije: Instagram Chloe and Isabel, Jewelry Inspiration, Coleen Campbell-Olwell, Kimberly_Donna, Kitsch, Byrdie Australia

Preberite še: Mesečni horoskop MAJ (ljubezen, zdravje, uspeh)

Priporočamo tudi: Tu je polna luna! Preverite, kaj prinaša! (Lunina napoved od 30.4. do 6.5.)

Najbolj brano