Nagradno: Nivea podarja 5 bisernih serumov

Koži zagotovite obnovljen volumen, čvrstost in prožnost od znotraj navzven in bodite videti več let mlajši. Sodelujte v nagradni igri in osvojite Nivea Cellular Anti-Age biserni serum.

Promocijsko sporočilo, 4. 11. 2016
Nagradno: Nivea podarja 5 bisernih serumov

Hialuronska kislina za polnejšo, čvrstejšo in mladostnejšo kožo

Želimo si, da bi naša koža odražala, koliko stari se počutimo in ne naše dejanske starosti. NIVEA Cellular Anti-Age biserni serum za zapolnitev volumna zdaj aktivno deluje proti znakom staranja. Koži zagotovi obnovljen volumen, čvrstost in prožnost od znotraj navzven. Inovativna in učinkovita formula z biseri, ki vsebuje najvišjo koncentracijo hialuronske kisline znotraj linije NIVEA za nego obraza, kolagenski ojačevalec in kreatin, aktivno izboljša naravne procese regeneracije v koži za vidno mladostnejši videz kože, ki izhaja iz njenih globljih plasti.

Inovativna formula s sveže aktiviranimi biseri

Inovativna formula deluje na celični ravni in podpira predele, ki so najbolj nagnjeni k povešanju, tako da koži zagotavlja obnovljen volumen, čvrstost in prožnost od znotraj navzven. Biseri so v hidrogelu in vsebujejo visoko učinkovite anti-age sestavine.

Biseri NIVEA Cellular Anti-Age bisernega seruma za zapolnitev volumna se sveže aktivirajo z vsako uporabo. Ko pritisnete na šobo, se vlažilni gel in visoko učinkoviti biseri potisnejo v glavo doze, kjer se biseri zmešajo z gelom. Ta mešanica se aktivira, takoj ko jo nanesete na kožo, kjer ustvari svilnato teksturo. Fina in svilnata tekstura koži podari polnejši, čvrstejši in mladostnejši videz. Novi NIVEA Cellular Anti-Age biserni serum za zapolnitev volumna je zasnovan za vsakodnevno uporabo. Izdelek lahko uporabljate samostojno ali v kombinaciji z dnevno in nočno kremo. Nanesete ga lahko tudi kot podlago za ličila.

Sodelujte v nagradni igri

Nivea podarja 5 x NIVEA Cellular Anti-Age biserni serum za zapolnitev volumna. Vse kar morate storiti je, da na eletronski naslov pošljete pravilen odgovor na nagradno vprašanje:

Katere so tri najpomembnejše/najbolj učinkovite sestavine NIVEA Cellular Anti-Age bisernega seruma?

Namig: odgovor poiščite TUKAJ.

Odgovor na nagradno vprašanje, ime in priimek, telefonsko številko in elektronski naslov pošljite do 11. novembra 2016 na elektronski naslov nagrade@adriamedia.si. V subject oziroma zadevo prosimo napišite »NIVEA - NAGRADNA IGRA«. 

Nagrajenke so ...

Nagradna igra je zaključana in izžrebali smo 5 nagrajenk:

  • Tjaša Roškar
  • Irena Gregorin
  • Saša Đorđevič
  • Silvija Cafuta
  • Nuša Vidnar

Najbolj brano