Navdušila angleški Vogue, sedaj tudi nas in vas

Si želite za vašo kožo nege, ki je ne bo dražila, ne bo posegala v njeno naravno delovanje? Želite svoji koži omogočiti, da se vrne v prvotno, naravno ravnovesje? Imate občutljivo in problematično kožo? Želite svojo kožo razvajati z božanskimi naravnimi sestavinami? Berite dalje.

Lepota, 4. 10. 2016

Vouge

Tu je Balm Balm, ki predstavlja v ponudbi naravnih kozmetičnih izdelkov sam vrh razvajanja. Njegovi izdelki se namreč ponašajo s kar 100% sestavinami ekološkega porekla in Soil Association certifikatom. Popolnoma naravni, brez sintetičnih aditivov, konzervansov, kemikalij ...

Produkti ne vsebujejo vode, zato ne govorimo o kremah, emulzijah, losjonih, ... Govorimo o čudovitih balzamih, oljih, hidrosolih itd. Kreatorka receptur, Angležinja Glenda Taylor, ki je s svojimi izdelki navdušila tudi mnoge kritike in urednike revij, med drugim revije Vogue in kreirala parfum za kraljevo družino iz Liechtensteina, je kupce svojih izdelkov začarala z božansko negovanimi in dišečimi sestavinami. Zasnovala je čudovito linijo izdelkov za nego obraza, telesa in domačo aromaterapijo. S posebej razvitimi recepturami pa ni pozabila niti na bodoče mamice in otroke.

Balm Balm-u, ti večkrat nagrajeni blagovni znamki, se preprosto ni moč upreti. Mnogi njihovi izdelki so postali preprosto kultni, "moram imeti" dodatek v torbici sodobne ozaveščene ženske.

V vašo torbico s poličk oddelka kozmetike Maxi in spletne trgovine via-naturalis.si!

Balm Balm

Najbolj brano