Lepota Promocijsko sporočilo

Nagradna igra L'Oréal Paris z zlato preobrazbo in bonom za Sportino v višini 500€

17. 12. 2011

Navdahnjen z lepoto različnih tipov žensk, ki nas obdajajo, in z željo, da vsaka zablesti v prazničnih dnevih je L'Oréal Paris lansiral ekskluzivno kolekcijo Zlati make-up, ki je rezultat prefinjene združitve 9 vrst zlatih svetlečih delcev, ekskluzivnih zaradi redkosti in izjemnega leska. 5000 mikrodelcev v vsakem senčilu, 2500 mikrodelcev v vsaki šminki in popolnoma nova mešanica svetlečih delcev.

loreal

Za zaključek projekta L’OREAL PARIS zaupno - Skrivnosti ličenja na Zadovoljna.si je L'Oréal Paris pripravil tri zlate make-upe za praznične decembrske dni. Oglej si vse tri videe, glasuj za najljubši make-up in z malo sreče lahko s prijateljico osvojita najljubši make-up in bon za nakupe v Sportini v višini 500 evrov.

Vabimo te torej, da sodeluješ  v novoletni nagradni igri na Facebook strani L'OREAL PARIS - Ker se cenite! ter osvojiš zlato preobrazbo in outfit za praznične dni.

LOreal Paris Nutri-Gold

Ti ekskluzivni izdelki kolekcije Zlati make-up so bili temeljni navdih za kreiranje 3 prazničnih videzov, ki so izpopolnjeni tudi z nekaterimi kultnimi ličili in novo linijo za nego kože Nutri-Gold.

Zapeljiva diva
MILLA JOVOVICH

Vsi si želimo v novo leto vstopiti v najboljši možni luči. L'Oréal Paris vam z novimi glamuroznimi izdelki pomaga doseči glamurozen videz in poudariti vse vaše atribute. Zapeljiva diva je ženska, ki se zaveda svojega videza in svoje čutnosti. Ni je sram tega pokazati in poudariti. Svoj obraz neguje z najnovejšo hranljivo kremo na bazi dragocenega matičnega mlečka in esencialnih olj iz nove linije Nutri-Gold, ki v teh hladnih dneh nudi optimalno nego. Celoten videz poudarja s temno rdečimi ustnicami in glosom za ustnice Glam Shine št. 208 Unlimited Fuchsia. Diva nima težav s poudarjanjem svojih oči, kjer kombinira najnovejša senčila iz Zlate praznične kolekcije Color Infaillible 21 Sahara Treasure in 24 Bronze Divine. Biti zapeljiva diva v nori noči je resnično preprosto s popolnoma poudarjenimi očmi in čutnimi ustnicami.

mila-jovovich

Čutni angel
FREIDA PINTO

Angeli so v tem času povsod okrog nas. Zelo preprosto postanete eden od njih z novimi izdelki L'Oréal Paris iz Zlate praznične kolekcije. Čutni angel je zapeljivka s prikupnim obrazom, ki bo v božičnem času zablestela in očarala vse navzoče. Šminka iz nove kolekcije Color Riche 390 Nude Treasure bo poudarila njene ustnice s subtilnim leskom, dolžino trepalnic pa angeli poudarijo z maskaro Lash Architect 4D. Zlati lesk v očeh dosežete z najnovejšim senčilom Color Infaillible 27 Goldmine, ki naredi oči popolnoma zapeljive in bleščeče. Videz čutnega angela bo ostal v spominu še dolgo po praznikih.

freida-pinto

Zlata lepotica
DOUTZEN KROES

Pri tej dami je lepota najpomembnejša. S pomočjo novih izdelkov L'Oréal Paris iz Zlate praznične kolekcije se ta naravna lepotica spremeni v pravo zapeljivko. Njene privlačne ustnice so poudarjene z rdečilom iz kolekcije Color Riche 385 Brick Lame, puder za obraz True Match pa naredi kožo popolno. Trepalnicam poveča volumen maskara Volume Million Lashes. Z zlatom, ki je glavni adut, ta lepotica uresničuje vse praznične želje, svoje in želje najbližjih.

doutzen-kroes