Menite, da so vaši pigmentni madeži edinstveni in jim ni pomoči? Motite se, kajti obstaja ta rešitev

Ste tudi vi ''srečnica'', na katere obrazu so se pojavili temneje obarvani madeži? Verjemite, pigmentne madeže ima ogromno ljudi, razlogi, zakaj so nastali, pa so precej različni. In od tega je odvisno, kako se jih boste lotili odpravljati. 

Promocijsko sporočilo, 25. 9. 2023
Menite, da so vaši pigmentni madeži edinstveni in jim ni pomoči? Motite se, kajti obstaja ta rešitev - Foto: Nivea

Odkrijte vzrok svojih pigmentnih madežev, da najdete pravo rešitev zanje:

1. Ste se ali se veliko izpostavljate soncu?

In ste stari več kot 30 let? Izpostavljenost soncu je najpogostejši vzrok, zakaj se na obrazu pojavijo pigmentni madeži, saj koža na soncu naravno tvori melanin, ki pa je lahko neenakomerno razporejen.

 2. Ste noseči?

In stari od 30 do 40 let? Hormoni med nosečnostjo lahko sprožijo čezmerno tvorbo melanina, zato se pogosto v tem času pojavijo prvi pigmentni madeži.

3. Ste stari več kot 45 let?

Tvorba melanina v koži s staranjem postane manj natančna. Obstaja pa tudi povezava med starostjo in akumulirano izpostavljenostjo soncu.

4. Ste v menopavzi?

Ste stari več kot 50 let? Hormoni med menopavzo in po njej prav tako sprožijo čezmerno tvorbo melanina.

5. Imate akne?

In ste stari več kot 20? Izbruh aken lahko povzroči temne madeže, še posebej pri temnejših fototipih.

Zdaj ko veste, zakaj so nastali vaši pigmenti madeži, lahko poiščete rešitev, kako jih odpraviti. NIVEA Luminous ima namreč rešitev za vsako vrsto madežev na vaši koži – za pigmentne madeže zaradi sonca ali nosečnosti, za madeže zaradi aken ali starostne pege.

3 različni izdelki – za vsak vzrok nastanka madežev

Med tremi različnimi serumi NIVEA Luminous, ki so plod dolgoletnih znanstvenih raziskav in delujejo na celični ravni za ciljno delovanje, poiščite svojo LUMINOUSity. Učinki in rezultati – enakomerna in sijoča polt – bodo vidni že v dveh tednih!

NIVEA Luminous je serum proti pigmentnim madežem št. 1 na svetu.
1. Za vse vrste pigmentnih madežev 

Serum LUMINOUS630 za napredno nego proti pigmentnim madežem se lahko pohvali z novo, učinkovitejšo formulo, ki zmanjša vse vrste pigmentnih madežev v dveh tednih ter razkrije svetlejšo in sijočo polt. Z dvojno količino hialuronske kisline ta lahki serum obnovi tudi napetost kože.

2. Za starostne pege, nastale v 10 letih

Anti-age serum proti pigmentnim madežem LUMINOUS630 je posebej razvit za potrebe zrele kože (45+) in v dveh tednih zmanjša starostne pege, ki so nastale v 10 letih. Učinkovito zmanjša celo trdovratne pigmentne madeže, preprečuje pa tudi nastanek novih. Poleg tega serum tudi okrepi strukturo kože in zapolni globoke gube, saj vsebuje ojačevalec kolagena. Za enakomernejšo, čvrstejšo in bolj sijočo kožo.

3. Za madeže, nastale zaradi aken

Serum LUMINOUS630, razvit posebej za potrebe mastne, mešane in k nepravilnostim nagnjene kože, zmanjša temne madeže zaradi aken v dveh tednih ter zgladi in matira kožo (pomaga pri nadzoru sebuma). Za enakomernejšo, bolj gladko in sijočo kožo.

NIVEA

Najbolj brano