Manikira: Katere barve lakov za nohte uporabiti to jesen?

Čeprav že kar malce pogrešamo poletne temperature in koktajle na plaži, se veselimo barvnih odtenkov, ki bodo v jesenskih mesecih krasili naše nohte. Poglejte, s katerimi barvami bo vaša manikira popolna.

Lepota, 12. 10. 2017

Manikira

1. Črna je nova črna

Letošnjo jesen bodo prevladovali temnejši odtenki, popolnoma smo se pa zagledali v globoke odtenke črne. Krasne temne odtenke lahko odkrijete v Rimmelovi novi kolekciji Shades Of Black by Rita Ora, Elle najljubši je Girl in Grey. Črna še nikoli ni izgledala tako dobro!

2. Fatalna rdeča

Ne moremo se posloviti od klasike! Rdeča bo še vedno kraljevala na negovanih kratko prirezanih nohtih. Burgundy Crush, ki ga najdete v Max Factorjevi kolekciji Glossfinity, je obvezen nakup to sezono, saj si brez kančka rdeče ne predstavljamo jesenskih kombinacij.

3. Nežno modra

Ljubiteljice svetlejših odtenkov boste tudi jeseni posegale po pastelnih barvah – kožnih in nežno rožnatih. Ne spreglejte pa nežno modrih odtenkov, ki bodo to jesen in zimo zelo popularni. V naš izbor se je uvrstil tudi lak O.P.I. iz kolekcije Iceland – Check Out The Old Geysirs vas bo očaral z omamno islandsko modrino.

4. Temačno rdeča

Bolj drzne ljubiteljice rdeče se bodo razveselile še enega laka iz nove kolekcije Shades Of Black by Rita Ora za Rimmel, kjer so ustvarili popoln odtenek temno rdeče jesenske barve v visokem sijaju. Ko se vam bo mudilo, izberite črno rdeč odtenek Darkest Desires, saj se lak posuši v 60 sekundah (velja za nanos ene plasti).

5. Neskončno modra

To sezono se bomo ne nazadnje odpeljale tudi na modno potovanje na Islandijo. Ljubiteljicam skandinavskega dizajna in vsega lepega bo na kožo pisan odtenek LessisNorse iz kolekcije Iceland, ki jo je za letošnjo jesen pripravil O.P.I.! Temačna modrina dolgih noči bo vaš izgled popeljala na novo raven.

Vir: Sidera.si

Preberite tudi: 10+ modnih oprav, ki jih boste želeli kopirati (FOTO)

Priporočamo še: V Slovenijo prihaja The Body Shop!

Najbolj brano