Lepotni zaznamki: Zaljubljena v ...

Tudi na policah s kozmetiko se lahko najde življenjski spremljevalec. Z drugimi besedami − večna ljubezen, pravi naša lepotna novinarka Mojca Zemljak.

Lepota, 18. 10. 2013
Lepotni zaznamki: Zaljubljena v ... - Foto: BORIS PRETNAR, IMAXTREE, SHUTTERSTOCK.COM IN PROMOCIJSKO GRADIVO

Lancômov Gloss in Love je že eden od takšnih. Genij sijaja in udobja v škatlici ponuja svobodo, eksperimentiranje z najbolj drznimi kombinacijami za nešteto bleščečih videzov. Živahna paleta rožnatih, oranžnih in fuksija odtenkov spodbuja poljubno igro na ustnicah, ki je s pametnim aplikatorjem, dodano vrednostjo bleščila, še bolj kreativna. In ustnice so zatreskane!

Lasje pa so lahko do konca življenja zvesti šamponu in balzamu Full RepairTM znamke John Frieda, saj jih poživljata in z edinstvenim sistemom skrbita za njihovo polnost, bujnost, živost. (Takšno nego omogoča edinstven sistem, formuliran z lahkotnim mikrooljem Inca Inchi iz osrčja amazonske džungle, ki vsebuje veliko maščobnih kislin omega 3.) Njihovo srce lahko osvoji tudi izdelek Oil Reflections, ki zna kot pravi kavalir na dušo popihati njihovi barvi.

Wella Professionals je v njem združila tri čudežna sredstva – olje makadamije, ki deluje močno antioksidativno, avokadovo olje, polno hranil, in vitamin E za presežek antioksidantov –, zato bodo lasje doživeli tudi nepozabno voljnost, gladkost, sijaj, lahkotnost. Prvi kremni vosek v peni Osis, Whipped Wax, pa je pravi kreativec znamke Schwarzkopf Professional, v katerega bi se zaljubila vsaka pričeska. Lahek, penast in inovativen zagotavlja naraven sijaj in predvsem ustvarjalno oblikovanje. Kaj pa bi lahko za vse življenje ljubila koža?

Popoln micelarni prijatelj, ki bi jo čistil, zapiral njene pore in jo pomirjal, je na primer L'Oréalov Skin Perfection. Melvitina organska vlažilna BB-krema za brezhiben naravni videz pa tako zelo ljubi kožo, da jo osveži nežno, kot jutranja rosa, ter polti podari dih jemljoč svež videz – le kako ji koža ljubezni ne bi vračala?

Obogatena je s cvetno vodico vrtnice in izvlečkom iz cvetnih lističev navadnega šipka, ki omogočata boljše zadrževanje vlage v povrhnjici, ter z jogurtovim pudrom, ki vzpostavlja ravnovesje, kožo matira, preprečuje neprijeten sijaj in zmanjšuje nepravilnosti.

Najbolj brano