Kreme za sončenje, ki so nas prepričale

V senci kozmetičnih senčnikov, če se soncu le ne morete upreti. Kateri so nas najbolj prepričali?

Lepota, 21. 7. 2015

Krema za zaščito pred soncem za obraz, SPF 25, L'Erbolario, 18,10 €

krema, sončenje

Krema za obraz z aloe vero in makadamijo s formulo proti staranju ustvari posebno pregrado pred UVA-žarki, ki vselej, tudi v že porjavelo kožo, prodrejo globlje in povzročajo prezgodnje staranje. Priporočamo redno uporabo vse vse poletje.

Mleko za zaščito pred soncem, SPF 30, Biosolis, 14,80 €

krema, sončenje

100-odstotno naravni zaščitni filter brez nanodelcev je narejen iz rastlin in mineralov, ki kožo varujejo pred sončnimi žarki UVA in UVB. Kremo za obraz in telo odlikujeta vodoodpornost ter poseben proizvodni proces izdelkov, ki ne puščajo belih sledi na koži. Zaščitno mleko je mogoče kupiti v kombinaciji z mlekom za po sončenju.

Aroma Sun Expert, SPF 30, Decléor, 31 €

krema, sončenje

Olje za telo in lase ne vsebuje palmovega olja in mineralnih olj, ena od aktivnih sestavin pa so monoi, sveže macerirane gardenije s Tahitija, znane kot cvetlice za tiare. Vmešane so v kokosovo olje, ki hrani, ščiti in poudarja udobje.

Sun, Protect & Bronze, SPF 30, Nivea, 11,50 €

krema, sončenje

Povsem brezbarvno olje koži zagotavlja učinkovit sistem zaščitnih filtrov UVA in UVB, ki jo zaščitijo takoj po nanosu, obenem pa z aktivnimi sestavinami spodbuja naravno tvorbo melanina v koži.

Sun Spray, Dry Touch, SPF 50, Eucerin, 20,65 €

krema, sončenje

Njegova nemastna in vodoodporna formula se nanaša preprosto, hitro se vpije in daje osvežujoč občutek. Primeren je za vse tipe kože, še zlasti bodo nad njim navdušeni vsi, ki se ukvarjajo z aktivnostmi na prostem.

Lait Hydratant, Protege & Bronze, UVB/UVA 30, Corine de Farme, 9,99 €

krema, sončenje

Vsebuje skrbno izbrane UVA- in UVB-filtre ter 100-odstotno naravne aktivne sestavine – tahitijsko olje monoiï zaščiti kožo in poskrbi za zlato obarvan ten, izvleček ognjiča kožo pomirja, medtem ko mangovo maslo kožo nahrani.

Sun Care Oil Spray, UVB/UVA 30, Clarins, 27,70 €

olje, sončenje

Ščiti pred škodljivimi sončnimi žarki in prostimi radikali ter z omega kislinami 6 in 9 zagotavlja popolno hranjenje las in kože, preprečuje pa tudi dehidracijo.

Anthelios XL, Ultra-light, SPF 50+, La Roche-Posay, 21 €

krema, sončenje

Prozorno razpršilo s svojo zelo visoko zaščito je primerno za kožo, ki je občutljiva za sonce ali netolerantna, oziroma kožo, alergično na sonce. Toplo priporočamo tudi vsem, ki se ekstremno izpostavljajo soncu.

Expert Sun Aging, Protection Lotion, SPF 30, Shiseido, 31,50 €

krema, sončenje

Prva tehnologija zaščite pred UV-žarki, ki je s pomočjo vode še bolj učinkovita. Vsebuje stabilizirano obliko ionskega senzorja za minerale z negativnimi ioni. Ti se močno povežejo z minerali, ki so prisotni v vodi ali znoju (in imajo pozitiven naboj), ter tako ustvarijo močno vodoodbojno plast.

Preberite še: Etiketa sončne kreme pod drobnogledom

Pripravila in izbrala: Petra Windschnurer

Najbolj brano