Kako do lepe kože? Na TA način!

Porcelanasto bleda polt je dolgo veljala za lepotni ideal, v prvi polovici 20. stoletja pa se je trend obrnil v prid bronasto zagorele polti.

Lepota, 7. 12. 2016

Lepa koža

Ker pa danes vemo, da so sončni žarki sicer zelo blagodejni za telo, vendar tudi nevarni, če se soncu preveč izpostavljamo, so dobrodošla pomoč samoporjavitveni pripomočki.

Z izdelki Eco by Sonya boste žareli z zavidljivo medeno in zdravo obarvano poltjo - brez pretiranega sončenja in tudi pozimi

Naš izbor je Eco by Sonya Winter Skin samoporjavitveni losjon - 100% naravne sestavine bodo vaši koži dale čudovito naravno barvo medu že po nekaj nanosih, istočasno pa kožo izdatno navlažile in negovale.

Losjon se v kožo izjemno hitro vpije, lahko nadomesti vaš siceršnji losjon za telo oz. vlažilno kremo za obraz in poskrbi, da so kožne nepravilnosti (npr. celulit, strije, akne, neenakomerna pigmentacija, rdečica) manj izrazite ter manj opazne.

Ker ne vsebuje bronzerjev in umetnih barvil, tudi ne pušča obarvanih sledi na perilu in oblačilih, barva vaše kože pa ne bo oranžna.

Via naturalis

Več na via-naturalis.si.

Najbolj brano