Intenzivne sestavine v milih lahko izsušijo kožo

Koža je največji človeški organ, a kljub temu ni treba, da postane tudi največji problem.

Lepota, 1. 8. 2016
Intenzivne sestavine v milih lahko izsušijo kožo - Foto: Promocijsko gradivo

Ogromno čistilnih sredstev na koži pusti neželeni učinek, predvsem zaradi kemijskih snovi in drugih nevarnih delcev, ki jih mila vsebujejo. Koži prijazno čistilo zagotavlja NIVEA s posebno negovalno formulo v toaletnih milih, ki kožo nežno očisti in razvaja, poleg tega pa tudi božansko diši.

Občutljivi koži škodi že pretopla voda. Mnogi trdijo, da so koži neprimerne oljnate sestavine, vendar pa so za povrhnjico mnogo bolj zoprni premočni čistilni učinki kemijskih snovi in prepogosto tuširanje. Takrat koža strmi k proizvajanju večje količine olja, kar pa ji suha bariera onemogoča. Naše misli so usmerjene k temu, da bolj kot smo čisti in sterilni, bolj zdravo življenje živimo. Vendar pa to ne drži vedno. Koža je vendarle organ in ne bi smela biti pretirano čiščena z grobimi čistilnimi sredstvi. Toaletna mila NIVEA zato delujejo v skladu z vašo kožo, očistijo nežno in jo zaščitijo pred izsušitvijo.

Pravilno nego kože in nežno čiščenje daje NIVEA toaletno milo Coconut & Almond Oil s sadnim vonjem svežega kokosa. Ta diskretno odišavi kožo, vonj cvetlic pa ponuja NIVEA Aloe Vera & Flowers, ki je obogatena z izvlečkom aloje in znana po svojem vlažilnem učinku, ki kožo nežno očisti, da ta postane voljna in prijetno mehka. NIVEA toaletno milo Sea Minerals vsebuje dragocene morske minerale, ki razvajajo kožo z osvežujočim vonjem. Pomembno je, da mila ohranjajo pH ravnovesje kože, kar dokazuje NIVEA z linijo toaletnih mil različnih vonjev, a enakega učinka zdrave in negovane kože.

Preberite še: "Predstavljajte si: obstaja snov, ki izniči učinek izpostavitve UV-žarkom."

Najbolj brano