Foto: Sončni paž za sončno poletje

Sally Brooks, mednarodna umetniška direktorica znamke NIVEA HAIR, predstavlja pričeske letošnjega poletja, ki zagotavljajo vrhunski videz tako na plaži kot v poletnem mestnem vrvežu. Z nekaj namigi in prikazom ureditve pričeske jim boste kos tudi pred domačim ogledalom.

Lepota, 20. 6. 2012

"Paž srednje dolžine ustvarja videz preprostosti in je odlična pričeska za pristen poletni občutek. Mehak frufru objema trepalnice, dolgi, slojevito pristriženi lasje pa poskrbijo za moderen volumen," pravi Brooksova.

Kako ustvariti sončni paž?
Lase umijte s šamponom in uporabite balzam, nato enakomerno nanesite peno za lase. Zgornje lase oddelite in spnite na vrhu glave. Najprej s sušilnikom posušite spodnje lase. Uporabite srednje veliko okroglo krtačo, okrog nje gladko ovijte lase in krtačo enkrat obrnite, da lasje dobijo teksturo.

Namig: Nastavek sušilnika držite ves čas usmerjen neposredno proti lasem, da nadzorujete tok zraka. S to tehniko posušite vse pramene spodnjih las.

Namig: Prameni naj ne bodo premajhni, ker želite ustvariti volumen in teksturo, ne pa kodrov. Na enak način posušite tudi zgornje lase. Začnite na temenu in nadaljujte proti zadnjemu delu glave, da lasje dobijo več volumna, sprednje lase pa posušite naprej.

Zgornje lase navijte na ježkaste navijalke, da pomagajo učvrstiti pričesko.

Podarjamo lak NIVEA Volume Sensation
Nato lase prečešite s prsti in pričesko popršite z lakom za lase NIVEA Volume Sensation, ki ga podarjamo. Vse, kar morate storiti, je, da nam do nedelje, 24. junija, ob 12.00 na naslov elle.si@adriamedia.si pošljete svoje kontaktne podatke in davčno številko, mi pa bomo izvedli žreb in nagrajenkam sporočili dobre novice.

Foto: NIVEA

Najbolj brano