Ena najuspešnejših slovenskih manekenk razkrila, kaj za svojo lepoto naredi vsako jutro

Ana Colja je ena od najuspešnejših slovenskih manekenk, ki svojo kariero nadaljuje v Ameriki, kjer živi s svojo družino. Njena naravna lepota je balzam za oči in dušo. Razkrivamo vam njen svet ...

Lepota, 28. 8. 2017

Ana Colja

Kakšna je vaša lepotna rutina?

Vsako jutro in večer si obraz najprej umijem z vodo, ličila, ki jih ni veliko (maskara in rdečilo za lica), odstranim s čistilnim tonikom iz vrtnične vode. Za nego obraza uporabljam dnevno in nočno kremo 1000 Roses znamke Andalou Naturals. Vsake toliko kremo zamenjam, namesto prej omenjene posežem po kremi Dr. Hauschka, Rose Day Cream, ali Weleda, Cold Cream.

Kdaj in kako ste začeli kariero modela?

Ravno ob pravem času. Pri 21 letih sem se udeležila tekmovanja Supermodel Slovenije, ki sta ga takrat organizirali Teja in Vera Hegeduš, in potem sem začela delati, zelo preprosto. Največkrat želim prekriti/skriti ... Imam zelo, zelo suho kožo, zato si moram večkrat na dan nanesti kremo. Lahko bi rekla, da želim prekriti svojo suho kožo in, seveda, podočnjake.

Kdaj ste se počutili zelo počaščeno oziroma katera izjava vam je najbolj laskala?

Vesela sem vsake lepe, pozitivne izjave. Zelo počaščena pa sem bila, ko mi je agentka v Ameriki pred nekaj dnevi napisala: Gentle, kind, beautiful soul! Your face feels like home! You are that kind of person. *Nežna, prijazna in lepa duša! Tvoj obraz pričara toplino doma. Si zelo prijazna oseba. To mi je res pogrelo srce.:)

Kakšen je vaš odnos z lepoto? Kaj je za vas lepo?

Sem ena od tistih oseb, ki vidi lepoto v vsem in vseh. Spoznala sem veliko različnih ljudi, in vendar sem prijateljstvo nadaljevala in ohranila le s tistimi, ki so bili in ostali dobrega srca. Prav ta notranja lepota in pozitivna energija me izjemno privlačita.

Najboljši nasvet, ki so vam ga dali umetniki ličenja in frizerji?

Vsak po svoje mi je predal znanje, kateri izdelki so bili v določenem trenutku najboljši za mojo kožo in lase. Seveda se je seznam z leti spremenil. Vsako leto na trg pride vedno več novih in še boljših izdelkov.

Česa v imenu lepotnih trendov ne bi nikoli storili?

Še vedno sem velika borka proti nošenju krzna. Menim, da je od nas, potrošnikov, odvisno, kaj se bo pojavilo na trgu. Sami odločamo, čemu bomo namenili denar in s tem seveda podporo. Kaj potrebujete za notranji mir? Dan se mora začeti z dobro glasbo in plesom. Plešava skupaj s hčerko. Ko sem res utrujena in mentalno izmučena, pa za svoj notranji mir potrebujem sprehod v naravi. Šumenje dreves ali potoka, valovanje morja, veter v laseh in sonce na obrazu. Če to ni mogoče, si naredim kopel in se potopim v toplo tišino.

Pripravila Petra Windschnurer
Fotografija: Instagram.com/@anacolja

Preberite še: Ko greste naslednjič h kozmetičarki, jo obvezno vprašajte TOLE!

Priporočamo tudi: Tatjana Damjanović: Ženska, ki si je s trdim delom zagotovila zvezdniški status na Bližnjem vzhodu

Najbolj brano