TEST: Zbogom celulit, pozdravljen VelaSmooth. Prvič

Ko sem prvič stopila skozi vrata salona Moments, v katerem so me res prijazno sprejeli, sem si mislila: ali je to res slovo od celulita?

TEST: Zbogom celulit, pozdravljen VelaSmooth. Prvič - Foto: Fotografija Imaxtree, Fotografija Shutterstock

Ne vem, če sem se trikrat prestopila in že sem ležala na terapevtski mizi, po mojih nogah pa je drsela masažna naprava, ki jo je vodila terapevtka. Malo je cukalo, malo je grelo – čisto novi občutki so to! Pojasnili so mi, da se nenavadne mašine navadiš in da postane vedno bolj prijetno.

No, po končanem prvem tretmaju, se nisem niti pogledala v ogledalo, saj sem hitela na zelo pomemben sestanek. Stopila sem v blatno lužo in si čisto popackala hlače. Ker sem imela čez oblečeno tuniko do kolen, sem v avtu hlače slekla in se odločila, da se na sestanku pojavim samo v tuniki. S sandali, ki sem jih imela v avtu še od sobotne zabave in veliko rožasto torbo sem si bila kar všeč.

Sestanek se je zavlekel, govorili smo vse preveč in priznam, da sem se na smrt dolgočasila. Ko se je zadeva vendarle približevala zaključku, mi je srce zadrgetalo od sreče, ki pa jo je razblinila izjava ene od sogovornic: »Vesna, kdaj greva na telovadbo, da se znebiva tega celulita? « Skoraj sem bruhnila v jok, a sem – kar je še huje – okamenela. Celulit! ! ! Moj celulit so opazili! ! ! Pa saj kažem le malo več kot polovico nog! »Jaz že pridno delam«, sem ji odvrnila in se na brzino poslovila. Rdeča kot jastog sem sedla v avto in si obljubila, da bom pridno hodila na VelaSmooth . . v dolgih hlačah. Adijo do naslednjič!

. . VelaSmooth.Uvod.

Najbolj brano