TEST: Zbogom celulit, pozdravljen VelaSmooth. Četrtič

Lep teden je za mano. Bila sem na morju in uživala. In ne, nisem samo sedela na pomolu oblečena v kopalke in ovita v ne-vem-zakaj-vedno-bolj-popularen pareo. Veliko manj!

TEST: Zbogom celulit, pozdravljen VelaSmooth. Četrtič - Foto: Fotografija Imaxtree, Fotografija Shutterstock

Oblečena samo v kopalke sem se brezskrbno predajala valovom zgodnjega poletja. Saj poznate tisti občutek, ko je treba vstati z brisače, ker se vam je zahotelo sladoleda: najprej nataknem hlače, ker ne mislim razkazovati svoje riti vsem Italijanom in Čehom na plaži. Potem šele iščem denarnico.

No, tokrat je šlo brez tega, saj sem pred odhodom na plažo v ogledalu 'prečesala' vsak košček svoje zadnje plati. Bila sem srednje zadovoljna, saj celulita skoraj ni bilo opaziti. Povsem druga zgodba je čvrstost. Tudi tu bo treba stopiti v korak s časom, punca! V mislih sem se že razveselila novega obiska v salonu Moments in obdelave z VelaSmooth.

Ker med terapijo ni ravno priporočljivo jesti sladkarije, sem si privoščila eno kepico 'pol/pol' in s tem malo pogoljufala - v tem primeru vedno dobite malo več kot kepico. Tudi to je treba, saj sem vendar ženska . .

Na sladoledanje!

. . pozdravljen VelaSmooth. Tretjič.

. . pozdravljen VelaSmooth. Drugič.

. . pozdravljen VelaSmooth. Prvič.

. . VelaSmooth. Uvod.

Najbolj brano