Lepota Promocijsko sporočilo

Poskrbite, da vaše oči ne bodo ostale neopažene

28. 6. 2024
Poskrbite, da vaše oči ne bodo ostale neopažene (foto: Promocijsko gradivo)
Promocijsko gradivo

Poletje je sinonim za sproščenost, kar se lahko odraža tudi pri izbiri ličil. Z uporabo teh v toplejši polovici leta ne gre pretiravati. Lepotni strokovnjaki so si enotni, da je bolje staviti na čim bolj naraven videz, ki v zadnjem času nasploh postaja vse bolj 'in'. Kljub temu pa en izdelek nikoli ne sme manjkati v vaši kozmetični torbici - maskara! Kako izbrati takšno, ki bo poskrbela, da vaše oči ne bodo ostale neopažene?

V toplejšem delu leta so oči praviloma najbolj privlačen del našega obraza, zato je prav, da jih s pridom izkoristite in še izdatno poudarite njihovo lepoto. Verjeli ali ne, vse, kar za to potrebujete, je le kakovostna maskara. Denimo taka, kot jo uporablja znana ameriška manekenka in igralka Emily Ratajkowski, ki povsod, kjer se pojavi, osupne že s enim samim pogledom.

A kako izbrati pravo?

Maskara velja za pravo kraljico med ličili. Medtem, ko se večini kozmetičnih sredstev lahko vsaj za kakšen dan ali dva v celoti odpovemo, je maskara pravi 'must-have' tako vsakodnevnih, kot tudi svečanih ličenj.

Zato ne čudi, da so tako fizične kot spletne drogerije polne maskar različnih znamk, odtenkov, karakteristik in namenov. To nas dejansko ne bi smelo čuditi, saj smo si ženske različne, kar pomeni, da imamo tudi različno obliko, dolžino, barvo in sestavo trepalnic.

Vendar pa žal nismo vse lepotne strokovnjakinje, zato običajno kar precej težav z izbiro prave maskare za naše trepalnice. V osnovi ločimo maskare glede na določene potrebe trepalnic. Tako imamo maskare za povečanje volumna, maskare za podaljšanje trepalnic, maskare za privihane trepalnice in vodoodporne maskare. Praviloma se razlikujejo glede na vrsto in obliko krtačke in sestavo, osnovna naloga vseh pa ostaja enaka - poudariti oči.

Promocijsko gradivo

Kaj pa, če si želimo tako volumna, kot podaljšanja trepalnic obenem?

Večina maskar je torej zasnovana bodisi na gradnji volumna, bodisi podaljšanju trepalnic in če želite doseči efekt obojega, je bilo doslej treba pri vsakem ličenju uporabiti dve različni maskari oziroma hibridne različice 2 v 1.  

A temu lahko sedaj naredite konec. Lepotna industrija nam je namreč končno postregla z maskaro, ki z enim nanosom poskrbi za pravi ognjemet na vaših trepalnicah in vam pričara tako bogat volumen kot tudi neverjetno dolžino. To je nova Maybelline New York Firework maskara, nova članica legendarne Lash Sensational družine, ki trepalnicam zagotavlja senzacionalen volumen in neskončno dolžino - oboje v eni sami maskari!  

Promocijsko gradivo

Vsa skrivnost neverjetnega učinka maskare Maybelline New York Firework se skriva v fleksibilni krtački SuperSpark™. Njene ščetine so namreč razporejene v spiralni vzorec, podoben ognjemetu, ki enostavno zajame vsako trepalnico od korena do konice in ustvari senzacionalen 360° učinek, ki zagotovo ne bo ostal neopažen.  

Ena maskara za vsako priložnost dneva

Z maskaro Maybelline New York Firework bodo torej vaše trepalnice privihane proti oblakom, ultra črni pigment pa poudari oči s prekrivnostjo, ki jo je mogoče zgraditi. To vam omogoča, da v nekaj potezah preidete od naravnega pahljačastega učinka do drznega, glamuroznega pogleda. Z eno maskaro tako poskrbite za popoln 'look' za različne priložnosti.

Promocijsko gradivo

Pomembna je tudi sestava

To poletje lahko torej kombiniranje različnih maskar oziroma umetne ali podaljšane trepalnice brez slabe vesti zamenjate za novo Maybelline New York Firework maskaro, ki bo poskrbela za jasno definirane trepalnice in vaše oči 'izstrelila' v okolico kot pravi ognjemet. Uporabljate jo lahko tudi tiste, ki nosite kontaktne leče, primerna je za občutljive oči, odporna na razmazovanje in obstojna kar do 24 ur*!  

Promocijsko gradivo

Nova Maybelline New York Firework maskara je obogatena s provitaminom B5, ki neguje trepalnice ter tako podpira daljši in polnejši videz. S formulo, ki se ovija okrog trepalnice od korena do vrha, brez grudic in razmazovanja, poskrbi za senzacionalen volumen ter dolžino na vsaki trepalnici. Za prodoren in dramatičen pogled, ki bo omrežil še tako nedostopnega lepotca.  

*Potrošniški test, 132 žensk