dm v Termah Čatež ozavešča o varnem sončenju

Kaj imate v načrtih za letošnje poletje? Verjamemo, da vas čakajo številne aktivnosti in zabava, poskrbite le, da boste ustrezno zaščiteni pred sončnimi žarki. Za piko na i vašega poletnega dogajanja bo poskrbel dm, ki vas bo z Radiem 1 odpeljal v Terme Čatež ter z izdelki Sundance poskrbel, da bodo doživetja na soncu prijetna in varna.

Promocijsko sporočilo, 6. 7. 2015
dm v Termah Čatež ozavešča o varnem sončenju - Foto: dm - drogerie markt

Vsak torek v juliju in avgustu bo na sporedu brezplačno kopanje: Radio 1 bo poskrbel za prevoz, v Termah Čatež vas bo čakala brezplačna vstopnina, dm pa bo z linijo sončnih krem Sundance poskrbel za ustrezno zaščito pred soncem. Prijave na pustolovščino so na voljo prek prijavnega obrazca na spletni strani Radia 1.

Goste kopališča bo ekipa na bazenu pričakala z veliko XXL igro Človek ne jezi se, obiskovalce pa bodo dodatno animirali tudi z vodnimi igrami in posebno plesno koreografijo SUNDANCE, ki jo je zasnoval priznani koreograf Miha Krušič.

Ker moramo svojo kožo in zdravje še posebej negovati, bodo postavljeni promocijski šotori, v katerih bo na voljo dermatološko svetovanje, v prijetni senci pa se bodo dogajale ustvarjalne delavnice za otroke. Za preizkušanje in nakup bodo na voljo izdelki Sundance, obiskovalce pa čakajo še številna druga presenečenja ter simbolična darilca.

Ker sta varna senca in zaščita pred soncem zelo pomembni, bo dm v Termah Čatež s promocijskimi šotori popestril tudi sobote v juliju in avgustu.

Najbolj brano