Če tako negujete kožo, bo ostala sijoča res dolgo

S pravilno nego kože lahko zelo učinkovito, uspešno in predvsem pravočasno upočasnite prve procese staranja in poskrbite, da vaša koža ne bo nikoli nehala sijati. Bistveno je vlaženje, vlaženje in še enkrat vlaženje.

Promocijsko sporočilo, 30. 9. 2019
Če tako negujete kožo, bo ostala sijoča res dolgo

Ob vlažilni kremi, ki se povsem ujema z vašim tipom kože in ki jo pridno in redno nanašate na obraz, kože nikar ne pozabite hidritati tudi od znotraj. Pijte zadostno količino vode, kar preverjeno pozitivno deluje na videz kože. 

Tu pa je še prav poseben 'dodatek' k vaši vsakodnevni rutini nege kože, predvsem nadvse dobrodošel v hitrem tempu življenja. Le naredite mu prostor v svoji kopalniški omarici, če želite svoji koži dobro oziroma kar najboljše.

To je vlažilni Minéral 89, ki prihaja iz laboratorijev Vichy in je občutna podpora vlaženju kože. S tujko je izdelek imenovan booster, kajti gre za tisti dnevni odmerek svežine, ki jo vaša koža dodatno potrebuje, če želi svojo lepoto ohraniti kar na najvišji ravni in predvsem na dolgi rok

Prvi korak dnevne nege kože v mestnem okolju

Minéral 89 koži zagotovi vso potrebno hidracijo kot prvo obrambno potezo pred škodljivimi zunanjimi vplivi in posledično prezgodnjim staranjem. Bogat je z intenzivno vlažilnimi sestavinami, vključno z glicerinom, hialuronsko kislino in mineralno termalno vodo Vichy (kar 89 odstotkov!), ki kožo vsak dan znova krepijo, obnavljajo in ščitijo.

Njegova lahka in sveža tekstura, ki se v kožo vpije takoj, ter intenzivna vlažilna moč sta popolna kombinacija za suho kožo (in vse druge tipe kože) ne glede na starost. Minéral 89 namreč krepi kožno bariero, ki je tako vsak dan močnejša v boju proti škodljivim vplivom onesnaženja, stresa in utrujenosti. 

Preverjeno učinkuje

Klinična študija 52 žensk, starih od 26 do 62 let, je pokazala, da je kar 85 odstotkov žensk takoj po uporabi opazilo boljšo navlaženost kože, 79 odstotkov pa jih je opazilo, da je njihova koža polnejša in bolj sveža. 

Kako ga uporabiti za najboljši učinek?

Najprej očistite kožo na obrazu. Minéral 89 nato nanesite na prste in z njimi nežno tapkajte po obrazu, da v hipu dosežete hidracijo. Booster nanesite po celotnem obrazu, njegova nežna formula je primerna tudi za uporabo na občutljivem predelu okoli oči. Uporabite ga kot plast pod bogato dnevno kremo, da kožo popolnoma zaščitite. Ta vas bo nagradila s sijajem in lepoto, ki bosta ob redni uporabi kar trajala in trajala.

FOTOGRAFIJE PROMOCIJSKO GRADIVO IN PROFIMEDIA

Najbolj brano