Ta trik razkriva, kako do najbolj gostih trepalnic (ne govorimo o umetnih)

Otroški puder? Kot del naše dnevne lepotne rutine? Tako je! 'Baby' puder je pravi multitalent in zagotovo sodi v vsako lepotno omarico.

Lepota, 24. 10. 2020
Ta trik razkriva, kako do najbolj gostih trepalnic (ne govorimo o umetnih) - Foto: Profimedia

Čarobni prahec ne skrbi samo za nežno kožo dojenčkov, ampak je izredno učinkovit tudi pri "ta velikih". In kar je najboljše - ta lepotni gizmo je nadvse poceni!

1. Za lepo kožo

Tako hitro in enostavno še zagotovo niste naredili maske za obraz. Potrebujete namreč samo otroški puder in vodo - zmešajte nekaj žličk pudra z vodo, da dobite homogeno pasto. Nanesite na očiščen obraz in pustite delovati nekaj minut. Adijo mozolji!

2. Obstojna šminka

Zveni znano? Končno ste našli popoln odtenek šminke, na žalost je pa obstojnost vse prej kot prepričljiva. S tem trikom bo nova šminka zdržala veliko dlje!

Takole: nanesite šminko in jo nežno popivnajte z kozmetičnim robčkom. Nato s čopičem za puder nežno nanesite plast pudra in že bo barva obstojna veeečno.

3. Britje in depilacija

Po končanem britju ali depilaciji preprosto nanesite nekaj pudra, kar bo poskrbelo za prijeten hladilni občutek, poleg tega pa poskrbi za to, da si bo ranjena koža hitreje opomogla.

4. Za svežino

So trenutki, ko v stresni situaciji ne pomaga niti najmočnejši deodorant. Brez panike - pod pazduhe nanesite nekaj otroškega pudra in rešeno! Puder poskrbi za prijetno svež občutek, o znoju pa ne duha in sluha.

5. Ohoho trepalnice

Preden nanesete maskaro, na trepalnice nanesite otroški puder. Po želji lahko postopek ponovite, torej na plast maskare nanesete puder in tako naprej, dokler ne boste dosegli željenega rezultata. Puder namreč trepalnice odebeli in poskrbi za popolno podlago maskari.

Fotografije: Unsplash

Preberite še: Spet si bomo pletli kitke, a tokrat tako kot Gigi Hadid!

Priporočamo tudi: Katarina Čas je napovedala modni trend, ki ga nismo pričakovali

Najbolj brano