5 lepotnih izdelkov, ki smo jih preizkusili ta mesec

Ta mesec smo preverili balzam za ustnice, rdečilo, šampon, osvetljevalec in micelarno olje. Kaj na izdelke pravita lepotna urednica Petra Windschnurer in lepotna novinarka Mojca Zemljak? Berite spodaj...

Lepota, 6. 3. 2015
5 lepotnih izdelkov, ki smo jih preizkusili ta mesec - Foto: Boris Pretnar, promo

Balzam za ustnice Rêve de Miel, Nuxe

Petra pravi ...

Akacijev med, rastlinska olja sončnice, muškatne vrtnice in sladkega mandlja, karitejevo maslo in izvleček grenivke. Je sploh treba povedati še kaj? Popoln je!

Mojca pravi ...

Vse najboljše za 20 let, dragi kultni medeni prijatelj ustnic. Ob tej priložnosti bi te izbrala v omejeni različici Smart – za elegantne, prefinjene, sofisticirane. Vem, da sem malce domišljava, in prav dobro mi dene – tako kot ti.

Rdečilo za ustnice I'm Pupa, Pupa

Petra pravi ...

Prepričal me je tisti nežni film, ki ga šminka pusti na ustnicah, in tako poskrbi za res žametno površino, na kateri se dobro 'počutijo' tudi najbolj rdeči odtenki.

Mojca pravi ...

Barva se na ustnicah zlije v popoln odtenek zaradi pravega ravnovesja med olji in voski v tem rdečilu. Iz enakega razloga pa je popoln tudi občutek na njih po nanosu.

Šampon Hairdresser's Invisible Oil, Bumble and bumble

Petra pravi ...

Čeprav je namenjen skodranim ali suhim lasem, je ta šampon s šestimi olji res odličen partner tudi mojim lasem. Po uporabi so tako mehki in voljni, da me na trenutke spomnijo na nežne lase mojih otrok.

Mojca pravi ...

Všeč mi je, ker se peni – v nasprotju z drugimi šamponi brez sulfatov –, ker je njegov vonj sladkoben in poživljajoč hkrati, ker ščiti lase pred UV-žarki in, seveda, ker naredi gladek red v mojih suhih in pogosto krepastih laseh.

Osvetljevalec Hidden Stories, Essence

Petra pravi ...

Odkar sem odkrila moč osvetljevalcev, moram preizkusiti prav vse, ki se znajdejo na trgu. Najnovejši iz družine Essence opravi svoje delo kar solidno. Če k rezultatu prištejem ugodno ceno, nalogo opravi z odliko.

Mojca pravi ...

Čeprav je kremni, je ta osvetljevalec lahkoten in se brez težav stopi s kožo. Na licih in okoli oči ga lahko za diskreten sijaj, ki 'naredi obraz', uporabljate vsak dan.

Micelarno olje Decléor

Petra pravi ...

Všeč mi je preprosta uporaba: olje nanesemo na suho kožo in z njim zmasiramo obraz, nato dodamo nekaj kapljic vode in masiramo, dokler ne dobimo mlečne teksture, nato speremo z vodo. Dobro sodeluje tudi z mojo čistilno ščetko.

Mojca pravi ...

To zimo me pesti še posebej suha in občutljiva koža na obrazu, zato sem zelo pazljiva pri izbiri izdelkov. Oljna struktura tega izdelka raztopi nečistoče, obenem pa za ugodje kože vzdržuje film na njeni površini.

Najbolj brano