Top 6 tvitov 2. dne Fashion Weeka Aquafresh

O čem se je šušljalo drugi dan Fashion Weeka Aquafresh?

Top 6 tvitov 2. dne Fashion Weeka Aquafresh

Ponovno smo z zanimanjem brskali po #fwlj arhivu in zbrali nekaj všečnih tvitov, ki ste jih delili s Fashion Week publiko. V drugi dan modnega dogodka so nas pospremila ključna imena slovenske modne scene in verjamemo, da ste včerajšnjo modno revijo nestrpno pričakovali. Vsekakor upamo, da vam bo tviterska kreativnost delovala tudi na zadnji, zaključni dan Fashion Weeka Aquafresh.

Mimogrede, objavam v povezavi s Fashion Week Aquafresh lahko na Twitterju sledite tule, ne pozabite pa tudi obiskati naše facebook strani, kjer si lahko ogledate fotografije iz včerajšnjih predstavljenih kolekcij.

Za vse, ki spremljate letošnji Fashion Week Aquafresh iz domačega kavča ponovno vabimo k ogledu prenosa v živo na Fashion Week TV, kjer vas čaka tudi video arhiv.

1. Upamo, da jih je vsaj polovica obrnjenih v pravo smer. In ne preveč "zoomirani" v ... hja, tja, kamor ni treba.

2. Za naslednje leto predlagamo eno Fashion Week TV kamero za live stream, ki bo usmerjena samo v prve vrste. Tam je skoraj tako zanimivo, kot na pisti!

3. Za lepoto je potrebno potrpeti, pravijo. Včasih tudi, če jo želiš samo gledati. Pa vendarle - Kino Šiška ima prav udobna zatoščiča za tovrstne primere (#prišankudesno?).

4. Garevski zagotovo najbolj navdušil včerajšnje tviteraše - je bilo po celem #fwlj polno #garevski.

5. Toliko modnih navdušencev... se kdo najde na tej fotki?

6. OUI! Tudi mi. Hvala za belo! 

Bonus: Morda pa! Ker vam iz srca želimo smeh in veselje. Jok in stok sta šla namreč iz mode že leta 2011 (#dovoljrecesije) :-) 

Najbolj brano