Eber krznarstvo: Nostalgija

Moda se spreminja, krzno ostaja Krzno je mehko in toplo. Kot prijeten občutek ljubečega materinega objema med brezskrbnim otroštvom.

Je drag spomin na babico in nostalgično darilo za vnuke. Je popolnoma naravna izbira v dobi, preplavljeni s ponaredki in umetnimi nadomestki za tisto, kar je človek ljubil in cenil od pamtiveka. Krzno je elegantno in prefinjeno. In tako zelo ženstveno.

Izhajamo iz žlahtne tradicije rokodelstva, ki prehaja iz roda v rod. Zdaj je na vrsti že četrti, in prav kolekcija za pomlad/poletje 2013 je prva za Matejo Štimac, ki je z jesenjo prevzela družinsko krznarstvo Eber. Pri snovanju kolekcije se je nostalgično ozrla v zlate čase največjih filmskih div, ki so za vse priložnosti svoj elegantni stajling obogatile s krznenim izdelkom.

Ne le dolg krzneni plašč, v garderobo sodobne ženske spadajo tudi različni dodatki iz krzna, primerni še za toplejše dni. Kratke jakne, ogrinjala, brezrokavniki, šali, ovratniki, gamaše in torbice so obarvani v trendne barve in se odlično podajo k preostalim modnim oblačilom  pomladno-poletnih kolekcij. Del krznenih izdelkov krznarstva Eber je narejenih iz slovenske ovce. Našo zavezanost k ohranjanju slovenske tradicije in obrti poudarjamo tudi s sodelovanjem s Pletilstvom Pislak in Čevljarstvom Rudolf Lopatec.

Foto: Primož Predalič

Krznarstvo Eber

Najbolj brano