Na ljubljanskem tednu mode (LJFW) se bo predstavila hrvaška oblikovalka Marina Obradović

Ljubljanski teden mode (LJFW) je že skoraj pred vrati in tokrat se bodo slovenskim oblikovalcem pridružili oblikovalci iz držav Balkanskega polotoka, ki bodo s kolekcijami pustili svoj modni pečat v ponedeljek, 13. aprila, ob 21.30. Predstavljamo Marino Obradović, ki deluje v okviru hrvaške modne znamke MARINADESIGN.

Na ljubljanskem tednu mode (LJFW) se bo predstavila hrvaška oblikovalka Marina Obradović - Foto: Goga Sermek

MARINA OBRADOVIĆ je hrvaška oblikovalka, ki je diplomirala na likovni akademiji v Splitu. V modnem svetu deluje že več kot 15 let, pozornost pa je zbudila s svojim delovanjem na pomembnejših hrvaških modnih dogodkih, med drugim na CRO A PORTER in FASHION.hr v Zagrebu, kot predstavnica Hrvaške pa je sodelovala tudi na beograjskem tednu mode.

Pomladno-poletna kolekcija, s katero se bo v ponedeljek predstavila na ljubljanskem tednu mode (LJFW), je lahkotnejša v primerjavi z njeno predhodno, zimsko kolekcijo. Navdih za oblačila izhaja iz koncepta novega panka in svobodnejšega ter jasnejšega odnosa do življenja, tako na splošno kot tudi v danem trenutku. Pristop h kombiniranju modelov in krojev je lahkoten in svoboden, kolekcijo pa definirajo še grafični elementi v stilu pop arta, ki se izražajo skozi barve in detajle. Dodatke je oblikovala MARIJA IVANKOVIĆ by RUKE.

Najbolj brano