Fashion Week Boutique: Izdelki, ki jih ne najdete drugje

Le še nekaj dni nas loči do Fashion Weeka Aquafresh, ki bo v Kinu Šiška potekal med 14. in 16. oktobrom. Tudi tokrat bo del spremljevalnega programa že uveljavljeni Fashion Week Boutique.

TM priboljški

TM priboljški

Črna Z-račka

Črna Z-račka

Lesema

Lesema

Natalie Proma

Natalie Proma

Pleksimanija

Pleksimanija

Hana Karim.

Hana Karim.

Urška Habjan

Urška Habjan

Tarnulčiča

Tarnulčiča

Lussli

Lussli

Gipsy and Clown

Gipsy and Clown

Glow

Glow

Katja Koselj

Katja Koselj

Margarett88

Margarett88

O'GRLICE

O'GRLICE

Fashion Week Boutique bo spet priložnost za predstavitev mlajših oblikovalcev unikatnih izdelkov. Razstavljali bodo nakit, modne dodatke in oblačila iz različnih materialov in oblik, izdelane z različnimi tehnikami.

V naboru dodatkov in oblačil boste lahko našli izdelke, ki jih ni mogoče dobiti drugje in ki si jih boste z veseljem nadeli za ogled modnih dogodkov ali za vsakodnevne opravke.

Svoja vrata v dvorani Komuna v spodnjem nadstropju Centra urbane Kultura Kino Šiška bo Fashion Week Boutique odprl v ponedeljek, 14. oktobra, ob 15.00, odprt bo vse do 23.00. V torek, 15., in sredo, 16. oktobra, bo odprt med 19.00 in 23.00.

Tam si boste lahko ogledali in kupili izdelke oblikovalcev ALEATTA, Črna Z-račka, ELEGANTNI PLISSE, EVITA, GLOW, GIPSY AND CLOWN, HANA KARIM JEWELLERY DESIGN, KATJA KOSELJ, LARA BERNOT, LESEMA, LUSSLI, MARGARET88, NATALIE PROMA, O'GRLICE, PLEKSIMANIJA, TARNULJČICA, TMpriboljški, URŠKA HABJAN.

Vstop v Fashion Week Boutique je, kot po navadi, prost.

Program Fashion Weeka Aquafresh v celoti si oglejte tukaj. Vse o Nitro konferenci preberite na tej povezavi, podrobnosti o Elle Style Awards pa najdete tu.

Najbolj brano

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri