Zaljubljena v razvajanje

Dovolj je zime! Vzela mi je vso energijo. Komaj sredi dneva smo in jaz sem ožeta kot cunja, brez volje in energije. Zato sem se odločila - razvajala se bom do onemoglosti.

Promocijsko sporočilo, 15. 4. 2013
Zaljubljena v razvajanje

Prepustila se bom izbranim užitkom, si zvečer privoščila sproščujočo kopel in se nato pogreznila med sveže, dišeče rjuhe.

Pravijo, da je kopel ena najboljših načinov za sproščanje. Voda nam daje občutek lahkote in razbremeni mišice in prav zato se pri kopanju lahko sprostimo.

Razmišljam...


Če dodam še kapljico ali dve olja cedrovine, pomaranče in sivke, bo večer popoln. Hm, kaj pa olje za telo? Tudi odlična ideja.

Plan B

Začelo se je kmalu po kosilu. Neprijetno ščemenje v grlu, curljanje iz nosa in pokašljevanje. No, pa smo tam, pomislim. Muhasto zimsko-spomladansko vreme se je odločilo za drugačen plan.

Ko sem prišla domov, oborožena s čaji in vitamini, sem bila že popolnoma izžeta. Komaj čakam, da se skrijem pod odejo in tam preždim dokler vse to ne mine.

Tako se je namesto razvajanja, kopeli in dolgega spanca na mojem seznamu znašlo kuhanje čaja, 'stiskaje' vitaminov in ležanje z vročino.

Potem pa se spomnim na račune - elektrika, televizija, internet, plin... Joj, pomislim, jutri bi morali biti poravnani. Hitro odprem spletno banko Bank@Net in res, čakajo me še trije neporavnani računi.

Za račune v elektronski obliki sem se odločila že pred časom. Naveličala sem se 'papirja', ki je vsak teden polnil moj poštni nabiralnik. Obenem pa sem tako storila še nekaj dobrega za okolje, saj se na tak način zmanjša poraba papirja in tiskalnikov.

Pri Novi KBM imajo to zelo dobro urejeno. Naročilo in prejemanje e-računov je brezplačno, uredite pa ga lahko z enim samim klikom.

In še druge prednosti

  • Plačilo in poslovanje je zelo enostavno. Plačilo opravite kar v Bank@Netu, kjerkoli in kadarkoli, in tako prihranite čas ter zmanjšate možnost napak. Prihranili boste tudi denar, ker so stroški nižji kot za plačila na bančnem okencu.
  • E-računi so primerni tudi za uporabnike direktnih bremenitev, saj lahko na enem mestu spremljate prejete račune in plačane obveznosti.
  • So pregledni in enostavnejši za arhiviranje - prejeti e-računi bodo podobno kot promet in izpiski računov še šest mesecev na voljo v spletni banki Bank@Net, v tem času jih lahko shranite na vaš lokalni disk

Oddanem se, se prijavim v Bank@Net, poravnam vse obveznosti in se pomirjena skrijem pod odejo.

KePa

Najbolj brano