Letos NE grem na razprodaje!

Pa čeprav sem v izložbi, mimo katere sem se danes sprehodila, že uzrla čudovite čevlje in prav takšno torbico, o kateri sanjam že celo večnost. Moj seznam se torej pridno daljša, ampak jaz letos ne grem na razprodaje za-to ...

Promocijsko sporočilo, 16. 1. 2013
Letos NE grem na razprodaje!

Ker se bom letos nakupovanja lotila z glavo!

In popolna torbica, h kateri se bodo seveda podali moji najljubši čevlji, bo kmalu moja. Za to pa vsak mesec potrebujem približno 100 evrov. Kje lahko torej privarčujem, ne da bi moji najbližji to občutili na svoji koži ...

Realna pomoč?

Za vse, ki želite krajši čas varno in donosno varčevati in tako uresničevati svoje vnaprej določene cilje - rešitev ima Nova KBM, ki ponuja donosno in varno varčevanje na krajši rok.

ZA-TO! Varčevanje je namenjeno vsem, ki želite krajši čas (najmanj 6 mesecev in največ do 12 mesece) varčevati, da bi donosno in varno dosegli svoj cilj oz. kupili tisto nekaj, kar vam veliko pomeni, a bi bilo (kljub razprodajam) za vašo denarnico prevelika enkratna obremenitev.

Prihranki pri tem varčevanju se obrestujejo po fiksni obrestni meri, ki se vsak mesec še poviša, vi pa z majhnimi varčevalnimi koraki tako uresničite svoje velike sanje.

Prijatelj na poti: Varčevalnik

Varčevalnik Nove KBM je brezplačna mobilna aplikacija, ki vas na varčevalni poti spremlja do cilja in poskrbi, da so vaši varčevalni koraki preprostejši in hitrejši.

Zaupate mu svoj varčevalni načrt - vpišete znesek, ki ga želite privarčevati, morebitni že privarčevani znesek ter želeno obdobje varčevanja - in Varčevalnik vas začne pametno usmerjati, kje in kako privarčevati.

Bi radi spili še drugo kavico v dnevu? Varčevalnik vam bo ob tej priložnosti ponudil koristen nasvet - odrecite se ji in morda boste že čez nekaj mesecev lahko srkali še okusnejšo kavico v Parizu. Če upoštevate njegove namige in se odrečete manjšim razvadam, boste torej lažje in prej dosegli svoj cilj.

Prav tako se lahko z njim sprehodite še po mreži poslovalnic in bankomatov Nove KBM ter preverite ponudbo preostalih varčevalno-naložbenih možnosti, da bo vaš denar resnično na dobri poti.

Naj bodo v letu 2013 vaši cilji bližje!

Več informacij o varčevalni ponudbi Nove KBM najdete na spletni strani ali najbližji poslovalnici.

Najbolj brano