Brezčasno božično drevo, ki je očaralo tudi tujce

Xmas3, brezčasno in inovativno božično drevo, ki je delo slovenske oblikovalke Rade Kos in Xmas božični okraski, ki iščejo navdih v slovenskih tradiciji in rokodelstvu, so osvojili tako Slovenijo kot tudi Združene države Amerike, Japonsko in Skandinavijo.

Promocijsko sporočilo, 20. 11. 2015
Brezčasno božično drevo, ki je očaralo tudi tujce

Zgodba Xma3 navdihuje številne. Izbrani in vrhunski izdelki, ki se skrivajo pod znamkama Xmas3 in Xmas, povezujejo slovensko tradicijo, slovenske umetnike in rokodelce in z roko v roki soustvarjajo uspešno zgodbo. Izdelke Xmas3 in Xmas je tudi zaradi njihove inovativnosti odkupil trgovski velikan Amazon.

Xmas3

V sožitju z naravo in odgovornostjo do okolja, tradicije in rokodelcev, slovensko podjetje izdeluje božična drevesca pod blagovno znamko Xmas3 ročno. Drevesce odlikuje preprosta, edinstvena, inovativna in moderna oblika. Izdelana so iz vrhunskega slovenskega lesa. Izdelek je okolju prijazen. Površina je obdelana tako, da je drevesce prijetno na otip. Je brez kovinskih ali plastičnih delov, vsa drevesca so premazana ročno z okolju in zdravju prijaznim premazom.

Xmas3 je mednarodno avtorsko zaščiten. Zaradi domišljene zasnove ga lahko okrasimo po lastnem okusu in željah in se predamo trenutnemu navdihu ali prostoru, ki nas obkroža. Xmas3 lahko okrasimo minimalistično ali pa ga okrasimo z bogatim in prazničnim razkošjem, vsako leto drugače saj drevesce lahko uporabljamo vsako leto.

Xmas3 je izdelan iz smreke ali bukve, obdelano je z obrtniškimi in tradicionalnimi ročnimi spretnostmi slovenskih rokodelcev. Za izdelavo drevesc uporabljajo samo tista drevesa, ki so del nadzorovane sečnje.

Za danes in jutri

Xmas3 vas bo navdihoval danes in jutri, lahko pa razveseljuje tudi vaše prihodnje rodove. Vrsto let ga boste lahko enostavno sestavljali, razstavljali, našli vedno nov navdih za okrasitev in vedno znova boste presenečeni nad njegovo očarljivostjo, moderno obliko in toplino, ki jo daje vašemu domu.

Okraski Xmas

Zaradi velikega povpraševanja so v podjetju razvili tudi Xmas praznične okraske - pregrešno sladke medenjake, ki jih izdelujejo ročno po tradicionalnem receptu naših babic skupaj z družino Baškovč, zapeljivo in elegantno idrijsko čipko, naravno glino in krhko steklo, ki jih izdeluje slovenska umetnica Barbara Germ. Prav vsak izdelek spoštuje slovensko tradicijo in so izdelani ročno iz naravnih materialov prijaznih do zdravja.

www.Xmas3.eu

Najbolj brano