Vrata odprlo trendovsko "pop-up" stanovanje Dom slovenskega oblikovanja, ki vas bo fasciniralo

V sredini oktobra je svoja vrata na Dunajski cesti 177 odprlo stanovanje, poimenovano Dom slovenskega oblikovanja, ki je opremljeno z izključno slovenskimi oblikovalskimi izdelki.

Dekor, 20. 10. 2016
Vrata odprlo trendovsko "pop-up" stanovanje Dom slovenskega oblikovanja, ki vas bo fasciniralo - Foto: Janez Marolt

Dom slovenskega oblikovanja v Ljubljani je replika izjemno uspešnega koncepta pop-up stanovanja, opremljenega s slovenskimi izdelki v Berlinu, ki se imenuje I Feel Design. Za odprtje različice v Ljubljani je zaslužnih 34 slovenskih oblikovalcev in podjetij, ki so se združili pod vodstvom Kulturnega društva Ropot. Le-to je pod taktirko Tine Semolič stanovanje tudi zasnovalo.

V času dni odprtih vrat bodo v Domu slovenskega oblikovanja potekale tudi številne zanimive aktivnosti, kot so arhitekturno svetovanje, svetovanje iz področja nepremičnin in vodenja gradbenih del prenove doma, kuharska delavnica Tejani, kuharski tečaj Anina kuhinja za najmlajše in delavnica za vse generacije Lego za možgansko nego.

Kaj natanko se v pop-up stanovanju skriva, pa boste lahko sami odkrivali vsak dan vse do 3. novembra 2016 med 16. in 19. uro. Zaradi omejenega prostora je za obisk potrebna predhodna najava na ifeeldesign.si.

Preberite še: Obarvajte svoj dom v modrih odtenkih in užijte neskončno svežino

Priporočamo tudi članek: Odlična dekor ideja za knjižno polico

Najbolj brano