Uau! To je Ikeina najbolj revolucionarna kolekcija doslej (kmalu prihaja v Slovenijo!) + izdelka, ki ju boste želeli imeti

Skandinavska blagovna znamka je postavila nov mejnik prihodnosti oblikovanja.

Dekor, 28. 1. 2022
Uau! To je Ikeina najbolj revolucionarna kolekcija doslej (kmalu prihaja v Slovenijo!) + izdelka, ki ju boste želeli imeti - Foto: Profimedia

Skandinavska blagovna znamka je v svet poslala najnovejšo kolekcijo FLAMTRÄD, ki je sestavljena z 3D natisnjenih dodatkov za dekoracijo – in vsi so navdahnjeni po ikoničnih mobilnih emotikonih.

Medtem ko se je gigant opreme za dom v srca ljudi po vsem svetu usidral ravno zardi svojih trikov in večne vsestranskosti, nova kolekcija zaznamuje preskok znamke v svet 3D pohištva. Vključuje elemente, ki se jih lahko uporabi tako na steni kot kot samostoječo dekoracijo:

Čeprav FLAMTRÄD piše povsem nov koncept, še vedno ostaja zvest spoštovanju do Ikeine ideologije, ki združuje slog in funkcionalnost v enem kosu. Zasnovan je ravno iz razloga, da bi kupce spodbudil k kreativnemu izražanju in predvsem zavedanju trajnosti – kosi so namreč narejeni iz najlona, materiala, ki ga je mogoče v celoti reciklirati in tako zmanjšati količino proizvodnih odpadkov. Skrb za planet je torej postala primarnega pomena.

Kolekcija je trenutno na voljo zgolj na Nemškem trgu po ceni od 29,99 do 49,99 €, kmalu pa prihaja tudi v vse ostale države.

Fotografija: Profimedia

Preberite še: Pozabite na gole gležnje, Francozinje so pokazale nov trend

Priporočamo tudi: Če mini krila niso za vas, boste oboževali krilo, ki ga je nosila Jennifer Lopez

Najbolj brano