Preverite, koliko bi odšteli za nočitev v vili iz filma House of Gucci

3. 12. 2021

Vsem navdušencem filma House of Gucci, ki bi želeli okusiti udobje italijanske aristokracije, bo kmalu na voljo prenočitev v osrčju slikovite pokrajine jezera Como. Čudovit ambient si oglejte v fotogaleriji.

1 / 7
Profimedia

V fotogaleriji si oglejte notranjost palače Villa Balbiano ob jezeru Como.

V filmu, ki nas popelje v zakulisje pretresljive zgodbe družinskega modnega imperija, patriarh Aldo Gucci prebiva v razkošni palači s pozlačenimi sobanami. A ne gre le za filmski prizor – palača Villa Balbiano velja za enega najbolj ikoničnih domovanj ob italijanskem jezeru.

Odslej bo na voljo tudi na platformi Airbnb – ob obisku vam bo dih zagotovo zastal ob pogledu na freske iz obdobja baroka, bujne vrtove, katere je odlikovalo Britansko društvo vrtnih oblikovalcev, zunanji bazen, zasebni pomol in čolnarno.

Celostno historično izkušnjo bodo zaključile prostorne sobane v šestih razkošnih apartmajih, ki jih je posodobil priznani Francoski notranji oblikovalec Jacques Garcia. Še niste prepričani, ali je vredna obiska? Za luksuzen dotik je dodal kristalne lestence, marmorne kopalnice in žametno pohištvo z izvezenimi pravimi dragulji.

Rezervacije za vilo, ki bo na voljo le marca 2022, bodo odprte 6. decembra ob 12. uri. Za eno nočitev boste odšteli 992,62 eur.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Pleteni pulover Victorie Beckham je vse, kar si želimo nositi to zimo

Priporočamo tudi: Katie Holmes nosila popoln plašč te sezone. In ni črn!