Če boste božično večerjo okrasili tako, boste navdušili celo taščo - 5 iznajdljivih trikov v zadnji minuti

Postanite mojstrice praznične dekoracije. 

Dekor, 24. 12. 2021
Če boste božično večerjo okrasili tako, boste navdušili celo taščo - 5 iznajdljivih trikov v zadnji minuti - Foto: Profimedia

V predbožičnem direndaju nakupovanja daril, usklajevanja in načrtovanja praznovanj, ne pozabite na lično dekoracijo mize za božično večerjo. Letos lahko z naslednjimi preprostimi triki okraševanja izrazite svoj slog in poskrbite, da se bodo najbližji v vaši družbi počutili še posebej dobrodošle. 

1. Medeni okras

Poslovite se od univerzalnih prstanov in letos namesto njih uporabite domače piškote, ki jih s pomočjo okrasnega traku pripnete okoli prtička.

2. Osrednji (zeleni) element

Naj tradicionalne venčke zamenjajo okrasne vejice ali podolgovati venci, ki se raztezajo po sredini mize.

3. Obdarovanje na dlani

Ni nujno, da vsa darilca položite pod drevesce. Čudovit zavijalni papir naj postane pika na i bogato obloženi božični večerji.

4. Vonj po citrusih

Začinite namizne elemente z doma posušenimi rezinami pomaranče. Bonus trik: za hitrejšo pripravo jih lahko za 15 minut položite v pečico in posujete s cimetom v prahu.

5. Čas za pentlje

Preplet okrasnega traku je lahko osupljiv način za okraševanje krožnikov. Izberite širok trak v barvi, ki je komplementarna preostalemu dekorju, in ga ovijte okoli servisa.

Fotografija: Profimedia

Preberite še: Dua Lipa je dolge lase zamenjala za to trendovsko pričesko

Priporočamo tudi: Uau! Pokukajte, kje se nahaja najlepša božična dekoracija pri nas

 

Najbolj brano