Diesel in Diesel Black Gold

21. 11. 2011

Prejšnji teden so na Dunaju predstavili kolekciji Diesel in Diesel Black Gold za pomlad in poletje 2012.

uvodna

Če so hrabri in neumni Dieselovci letos poleti še živeli na otoku, so se v namen prihajajoče pomladi in poletja 2012 preselili globoko v podzemlje. Lokacija kjer so si uredili svoje udobno prebivališče (celotna zgodba me je spomnila na Kusturičin film Podzemlje) je do zadnjega trenutka ostala skrivnost. Dobesedno, Dunaj je bil tisti dan meglen, zelo meglen.

Kasneje se je izkazalo, da za res odličen »žur plac« niso vedeli niti domačini, saj ta ne deluje pod običajnimi klubskimi pogoji. V podzemlju so si Dieselovi manekeni v šestih različnih prostorih uredili več kot udobno življenjsko okolje, s čisto pravimi omarami, posteljami, delovnimi in jedilnimi mizami, sofami in kavči, kjer so pomešani med obiskovalce srkali vino, brali knjige, ob steklenici žganja igrali poker ali pa se samo nastavljali fotografom.

In kolekcija? Z veseljem bi oblekla kar nekaj pretegnjenih moških puloverjev, črn usnjen telovnik in pončo iz kolekcije Diesel Black Gold ter čevlje z v usnje preoblečeno peto. In ko bo zunaj spet toplo, verjamem, da se bodo iz podzemlja nazaj na površje preselila tudi ostala oblačila, saj so oblikovana za poletje, za brezskrbno uživanje poletja.

diesel
Pred smo se spustili v temo Dieselovih okupiranih enot smo na vhodu ponovno izkusili  fotografiranje v retro foto kabini. Ta se je vsake toliko tako pregrela, da so jo morali kljub želji po poziranju prisotnih ugasniti (zadnja Chanelova kampanja je očitno v nas spet prebudila foto narcisizem).

welcome drink
Wellcome drink.

lights
Razsvetljava primerna podzemlju.

pohistvopohistvo
Retro pohištvo je bilo po večini iz Dieselovih prostorov na Dunaju. Lisa ga namreč obožuje.

loverdose
Predstavili so tudi zadnji parfum Loverdose.

kolekcija kolekcija
Nova kolekcija Diesel.

vsi
Vsi v podzemlje.

kopanje
Kopal se ni nihče. Najbrž so se namakanja naveličali na svojem Otoku.

ponco
Moj pončo.

fotka Petra
Še eno fotko prosim.

Hermina
Miss Hermina v akciji.

hrana
Lačni nismo bili…

pijaca
… žejni tudi ne.

se zadnja
Še zadnja.

osvetlitev
Lahko noč …

celine
… in lepo sanjaj. O Cèline sandalih, ki bi bili lahko za pol številke moji za celih 120 €.